Back to top

Az ünnepek alatt változik a szemételszállítási harmonogram

Publikálva: 2020, december 23 - 11:39
Ahogy már korábban is informáltuk olvasóinkat, december 24-én és 25-én módosul a szemételszállítás rendje.
 Az ünnepek alatt változik a szemételszállítási harmonogram

Inczédi Gábor, a városháza műszaki osztályának vezetője tájékoztatta portálunkat, hogy az FCC Slovensko Kft a karácsonyi ünnepek miatt módosította elszállítási harmonogramját, mely szerint a december 24-i (csütörtök) gyűjtés december 26-án (szombat), míg a december 25-i (péntek) december 27-én (vasárnap) valósul meg (azon családi házakat és cégeket érinti, amelyekre vonatkoznak az adott dátumok).

Az érintett utcákat a héten szórólapos formában is értesítik.

A városháza és az FCC Slovensko Kft is köszöni a lakosság türelmét és megértését.

Ha elmúlik karácsony...

Az ajándékok csomagolása karácsony után a szeméttárolókban landol. Ha Önöknek is fontos a környezetvédelem, kérjük, szelektáljanak.

Ne tegyék egy zsákba a műanyagot, a papírt, az egyéb háztartási hulladékot - Önöknek ez csak néhány percnyi plusz munkát jelent.

A sárga kukába tegyék a műanyag csomagolást, a fóliát, az összetaposott műanyag palackokat, de ide kerülhet a polisztirol habcsomagolás is.

A dobozok - szétnyitva - a többi papír alapú hulladékkal együtt a papírgyűjtő edénybe valók. Ha látja, hogy a gyűjtőedény megtelt, kérjük, ne hagyják a kuka mellett a papírrakást, mert a szél könnyedén belekap és beterítheti az egész környéket. Itt jegyezzük meg, hogy a családi házaktól a papírt december 14-én gyűjtik össze, majd az új évben január 11-én - addigra a karácsonyi csomagolást is elő lehet készíteni elszállításra.

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies