Back to top

Az új plébánost köszöntötték

Publikálva: 2022, augusztus 5 - 17:04
Vianney Szent János, a plébánosok szentjének az ünnepnapján iktatta be Kiss Róbert kanonok, a Nagyszombati Főegyházmegye általános helynöke, a komáromi Szent András bazilika plébánosa hivatalába az új dunaszerdahelyi plébánost, Bozay Krisztián atyát a Nagyboldogasszony oltalma alatt álló Szent György-templomban.
Az új plébánost köszöntötték

„Plébánosként nagy kihívást jelent számomra ez a küldetés, és nem volt könnyű elfogadni. (...) Érzem és tudatosítom a szolgálat felelősségét és súlyát, s ezért szeretnélek benneteket közös munkára, szolgálatra kérni. (...) Az Úrnak szüksége van jó szívekre, gondolkodó emberekre, áldozatkész szerettetre, dolgos kezekre és imádságos lelkületre”

– fogalmazott az új esperesplébános, aki többek között megköszönte elődjének, a város vezetésének, valamint a dunaszerdahelyieknek a mindenkori támogatásukat.

A szentmisén részt vett az előző plébános, Szakál László János esperes is, illetve több lelkiatya, valamint Hájos Zoltán polgármester, valamint A. Szabó László és Karaffa Attila alpolgármesterek is. 

(na)

Ezt már olvasta?

Cookies