Back to top

Az új dunaszerdahelyi McDonald's modern dizájnnal, parkolás és átvétel szolgáltatással és elektromos töltőállomással büszkélkedhet

Publikálva: 2023, október 19 - 09:08
Pozsony, 2023. október 19. – A McDonald's 43. éttermét nyitja meg Szlovákiában, Dél-Szlovákiában a másodikat, Érsekújvár után ezúttal Dunaszerdahelyen. A művelettel bővül a következő generációs éttermek portfóliója, amelyeket innovatív, fenntartható megoldások, jobb ügyfélszolgálat és modern dizájn jellemeznek. Ebben az étteremben sem hiányzik a népszerű McCafé kávézó részleg, vagy a mobilon leadott rendelések közvetlenül a parkolóban történő átvételének lehetősége sem.
Az új dunaszerdahelyi McDonald's modern dizájnnal, parkolás és átvétel szolgáltatással és elektromos töltőállomással büszkélkedhet

A McDonald's, mint Szlovákia legnagyobb étteremláncának üzemeltetője folytatja tervezett terjeszkedését. Dunaszerdahelyen új éttermet nyit, amely immáron a 43. Szlovákiában. „Örülünk annak, hogy sikerült megszilárdítani piacvezető pozíciónkat, és ezzel egyidejűleg terjeszkedni Szlovákia más, kisebb városaiban is. Az új dunaszerdahelyi étterem megnyitása lehetőséget ad arra, hogy minőségi és ízletes termékeinket kedvező áron kínálhassuk Dél-Szlovákia ezen részén, miután tavaly Érsekújvárban is nyitottunk éttermet. Akár 80 ember is munkát találhat ebben az étteremben, akikről úgy gondoljuk, hogy elégedettek lesznek, és ahogy ez nálunk szokás, mindig kedvesen és mosolyogva fogadják majd ügyfeleinket” – mondta el Lucia Poláčeková, a McDonald's Csehország/Szlovákia PR-menedzsere.

Az új étterem a népszerű ételek mellett kellemes családias környezetet kínál a Luna időtlen dizájnjában, amelyet kör- és félkör alakú formák, fafelületek, de olyan anyagok felhasználása is jellemez, mint az acél és a beton. Az étterem helyiségei kiválóan alkalmasak a gyors és egyszerű rendelésre. Nyolc önkiszolgáló rendelési terület áll a látogatók rendelkezésére, az ún. kioszkok. A vásárlók minden önkiszolgáló kioszkon keresztül történő vásárlással anyagilag támogathatják a Ronald McDonald House Charities non-profit szervezet tevékenységét, amely közel 20 éve újítja fel Szlovákia-szerte a kórházak gyermekosztályait. Az új étterem 128 férőhellyel rendelkezik.  Az étterem teraszán a friss levegőn akár 68 vendég élvezheti a kifogástalan ételeket. A gyermekes családok értékelni fogják a népszerű szabadtéri játszóteret, a Playlandet, az étteremben pedig egy McCafé kávézó is várja a vendégeket kávék és sütemények széles választékával.

A vásárlók már belépés előtt rendelhetnek az étteremből az alkalmazáson és az abban szereplő MyOrder szolgáltatáson keresztül, vagy közvetlenül az étteremben, egyszerűen az asztal számának megadásával, ha az önkiszolgáló kioszkok vagy a pult foglaltak. A rendeléseket ezután automatikusan egyenesen az ügyfél asztalához hozza egy alkalmazott. A Parkolás és átvétel szolgáltatás szintén új. „Legújabb innovációnk az autósok gyorsrendelése tekintetében a Parkolás és átvétel szolgáltatás. A MyOrder alkalmazáson keresztül történő rendelés után a sofőr  kényelmesen veheti át az ételt két, erre a szolgáltatásra kijelölt parkolóhelyen anélkül, hogy kiszállna az autójából” – teszi hozzá Poláčeková.

Azok számára, akik szívesebben rendelnek az ablakon keresztül, elérhető a népszerű McDrive. Nyitás előtt 44 parkolóhely áll az éttermi vásárlók rendelkezésére, a kerékpárosok számára külön kerékpártárolót tartanak fenn, valamint az elektromos autók tulajdonosai akár étkezés közben is feltölthetik autóikat a szükséges energiával.

Az újonnan megnyílt létesítmény eleget tesz az új generációs McDonald's étterem minden követelményének. A fenntarthatóságot szem előtt tartva tervezték meg, és számos modern technológia jellemzi. Az étteremben például egy akár 40%-os olajmegtakarítást is lehetővé tevő LOV olajsütő (melyet aztán további energiafeldolgozásra használnak fel), kisebb energiafogyasztású húsgrill vagy környezetbarátabb fagyasztó hűtők, vagy kíméletes LED világítás kerültek elhelyezésre. Az étteremben egy intelligens vezérlőegységgel felszerelt kapcsolótábla is található, amely biztosítja az egyes gépek automatikus indítását, ezzel is jelentősen segítve az árammegtakarítást. A vendéglátóegység rendelkezik továbbá egy speciális helyiséggel, ahol az ügyfelek után maradt hulladék osztályozására kerül sor, minden egyes elhasznált csomagolóanyag keresztülmegy egy képzett munkatárs kezén. A társaság összesen tizennyolc éve fordít figyelmet a szelektív hulladékgyűjtésre.

(-)

Ezt már olvasta?

Címkék: PR-cikk
Cookies