Back to top

Az RTVS közvetíti a Partizan elleni mérkőzéseket

Publikálva: 2021, július 20 - 12:13
A szlovák közszolgálati televízió élő adásában lesz követhető mindkét találkozó.
Az RTVS közvetíti a Partizan elleni mérkőzéseket

Csapatunk az új Európa Konferencia-liga 2. előselejtezőjében a szerb Partizan Belgrád csapatával méri össze erejét. Az UEFA jóváhagyta mindkét találkozónak az időpontját és a helyszínét is.

Az első mérkőzést 2021. július 22-én, csütörtökön 21:00 órától rendezik az FK Partizan stadionjában. A visszavágóra egy héttel később, 2021. július 29-én, csütörtökön 20:45 órától a MOL Arénában kerül sor.A szlovák közszolgálati televízió (RTVS) élőben közvetíti majd mindkét összecsapást.

Az e heti találkozóra már ismerjük az UEFA által delegált hivatalos személyeket. A főbíró a 39 éves dán Jens Maae lesz, aki a 13. európai kupamérkőzésére készül. A vonalakon Daniel R. Nørgaard és Daniel Jakob Lodal Lynge Mastrup segítik a munkáját, míg a negyedik játékvezető is honfitársuk, méghozzá Mikkel Redder lesz. Az UEFA ellenőri tisztségét a kazahsztáni Kuanysh Kanapyanov tölti be.

Ma, 2021. július 19-én, délután 14:00 órától rendezik Nyonban az EKL 3. előselejtezőjének sorsolását, amelyet élőben követhetnek az UEFA honlapján

A Partizan/DAC páros a kiemeltek között a következő párosítások továbbjutóiból kap ellenfelet:
Socsi (RUS)/Kesla (AZE)
KuPS Kuopio (FIN)/Vorskla Poltava (UKR)
Petrocub-Hincesti (MDA)/Sivasspor (TUR)
Ararat Jereván (ARM)/Slask Wroclaw (POL)

 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies