Back to top

Az óvodák díjazott pedagógusai

Publikálva: 2022, június 17 - 16:34
Az előző évek megszorításai után az idén újra méltóképpen, ünnepélyes keretek közt köszönthette városunk vezetése a városi fenntartású óvodák és iskolák pedagógusait. Társulva hozzájuk, mi is gratulálunk a díjazottaknak, jó egészséget és további kitartó, eredményes munkát kívánunk!
Az óvodák díjazott pedagógusai

A városi fenntartású óvodák díjazottai:

Komenský utcai óvoda

Blanka Gašparíková
1977 óta dolgozik a Komenský utcai óvodában, kezdetektől nagy létszámú, vegyes csoportokban. Az óvodai közösség példamutató pedagógusa. Az óvoda vezetősége nagyra értékeli erőfeszítéseit és kreativitását a középiskolai gyakornokokkal való együttműködésben. 2021-ben elnyerte az Év Pedagógusa Közönségdíjat - Dunaszerdahely város közönségdíját.

Barátság téri óvoda

Mgr. Pónya Mária
Pónya Mária óvónő és egyben óvodavezető is a Barátság téri óvodában. Pedagógiai munkája tükrözi az elhivatottságot, felelősségtudatot és a gyermekek iránti szeretetet. Munkáját az odafigyelés, megújulás, változatosság jellemzi, érvényesíti az új ismereteket és jártasságokat. Céltudatosságával és odaadó munkájával hozzájárul az óvoda fejlesztéséhez.

Halpiac téri óvoda

Dana Kapková
Az elmúlt 38 év során végzett minőségi és igényes pedagógiai tevékenységért javasolta díjazásra az óvoda vezetése. Dana Kapková évek óta kezdeményezője egyben résztvevője az oktatási folyamatba történő változások, innovációk bevezetésében. A 2013 óta az óvodai szakszervezet példaértékű vezetéséért, valamint a kreativitásért, a segédanyagok és taneszközök készítéséért, az óvodák jó hírnevének terjesztéséért egyaránt érdemes a díjazásra.

Széchenyi utcai óvoda

Mgr. Eva Vidová
1985 óta tanít. Felelősségteljesen, magas szakmai színvonalon dolgozik a gyerekekkel, jó feltételeket teremt a gyerekek tanulási folyamatában. A munkafeladatok ellátásához nagyfokú felelősségtudattal közelít. Köszönetet és elismerést érdemel az eddig végzett munkájáért.

Comenius-emlékéremmel díjazott, nyugdíjazott pedagógusok

Szlovák Nemzeti Felkelés Téri Óvoda

Molnár Erzsébet
1978 óta dolgozott, mint óvónő. 1991-től pedig a Szlovák Nemzeti Felkelés Téri óvodában tevékenykedett. Pályája alatt sok tapasztalatra és készségre tett szert, amit az oktató-nevelő munkában alkalmazott. Felelősségteljes, a szakmához elkötelezetten hű pedagógus,aki imádta a szakmát és a gyerekeket.

Benedek Elek óvoda

Baranovics Mária
Negyvenkét évet tevékenykedett az óvodapedagógusi pályán. A Benedek Elek Óvodában óvónőként 2003-ban kezdett dolgozni. Törődéssel, türelemmel a jóra, szép beszédre, mesemondásra nevelte a kicsiket. Kollégái és a rábízott gyermekek a mai napig szeretettel emlékeznek a közösen eltöltött évekre.

A városi pedagógusnap felvételei mnegtekinthetők képgalériánkban.

ET, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies