Jelenlegi hely

Az óvodák díjazott pedagógusai

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, október 7 - 16:43 | Oktatás
A kialakult helyzet miatt 2020-ban szokatlan módon köszönték meg városunk pedagógusainak munkájukat. A város vezetése, a gyerekek és a szülők nevében mi is köszönjük, hogy munkájukkal a lehető legtöbbet teszik a jövőért.
Az óvodák díjazott pedagógusai

Az óvodák kitüntetett pedagógusai:

 

Széchenyi utcai óvoda – Bc. Beáta Špernáková

Špernáková Beáta régóta a Széchenyi utcai óvoda igazgatója. Munkáját felelőségteljesen, lelkiismeretesen és magas szinten végzi. Céltudatosságával és odaadó munkájával hozzájárul az óvoda fejlesztéséhez. Példaként szolgál kollégáinak, jól együttműködik a szülőkkel, akik szintén hozzájárulnak az óvoda sikeréhez. Az oktatási munka magas szintje tükröződik a gyermekek tudásában. A szülők és a gyerekek elégedettek, örömteli és családias légkör uralkodik az óvoda szervezte eseményeken.

 

Komenský utcai óvoda -  Mgr. Bátki Judit

Bátki Judit óvónő és egyben óvodavezető is a Komenský utcai óvodában. Modern gondolkodású, újító szellemű, kezdeményezőkészséggel és gyors problémamegoldóképességgel rendelkezik. Irányítása alatt az óvoda látványosan fejlődik.

 

Komenský utcai óvoda – Gál Katalin

Gaál Katalin a Komensky utcai óvoda pedagógusa. 1978 óta dolgozik óvodapedagógusként. Támogatja a gyerekek alkotókészségét, kreativitását, fejleszti a képzőművészeti szépérzéküket. Lelkiismeretes és példaértékű munkájával gazdagítja az óvoda életét.

 

Barátság téri óvoda – Csémi Teréz

Csémi Teréz sokéves pedagógiai gyakorlattal rendelkezik. Pedagógiai munkája tükrözi az elhivatottságot, felelősségtudatot és a gyermekek iránti szeretetet. Munkájával, mit az odafigyelés, megújulás, változatosság jellemez, hozzájárul az óvoda hírnevéhez.

 

Sznf téri óvoda – Molnár Erzsébet

Molnár Erzsébet 1991-től a Szlovák nemzeti felkelés téri óvodában tevékenykedik. Pályája alatt sok tapasztalatra és készségre tett szert, amit a mai napig az oktató-nevelő tevékenységében alkalmaz. Felelősségteljes, a szakmához elkötelezett pedagógus. 17 éve a Tiszta Forrás énekkarban énekel.