Back to top

Az ovisok is szépítették a VMK előtti teret

Publikálva: 2021, december 8 - 16:20
A város ovisai is hozzájárultak az ünnepvárás szebbé tételéhez; tíz díszes karácsonyfával gazdagodott a Csaplár Benedek VMK kültéri színpada.
Az ovisok is szépítették a VMK előtti teret

Még november végén szállította el a Municipal közterület-fenntartó vállalat a város vásárolta fákat tíz dunaszerdahelyi óvodába, hogy a gyerekek saját elképzelés szerint díszítsék szépre és kedvesre a kicsi fenyőket. A díszítést a DSTV is megörökítette, a közeljövőben a városi televízió közösségi oldalán, továbbá portálunkon, illetve portálunk közösségi oldalán is közzétesszük a kis ünnepi műsorral színesített felvételt.

A közben díszes karácsonyfává varázsolt fenyők a héten, kedden érkeztek meg a VMK elé, hogy a szabadtéri színpadon felállított betlehemi istállócskát óvják és védjék.

Az ünnepek múltával a kis fenyők újra visszakerülnek az azokat díszítő óvodák udvarára, hogy tavasszal elültetve majd szebbé tegyék az intézmények udvarát, egyben kedves emléket állítva az idei ünnepvárásnak.

Íme egy kis ízelítő, a DSTV jóvoltából: Így készült a Jesenský utcai, az Október utcai és a Szent János óvoda karácsonyfája.

Így dísztítették a fenyőfákat a Jesenský utcai óvodában

Az Október utcai ovisok is díszítettek

 

 

A Szent János Apostol Egyházi Alapiskola és Óvoda kis karácsonyfája is elkészült

Szöveg és kép: -rovin-, Videó: DSTV

Ezt már olvasta?

Cookies