Back to top

Az Omega slágereit álmodták táncba

Publikálva: 2017, április 10 - 11:44
Nagy erejű és monumentális előadással, „vizuális balladával” érkezett Dunaszerdahelyre az Experidance vasárnap a városi sportcsarnokba – az Omega időn túli slágereit álmodva színpadra.

A musicalek alfája és omegájaként hirdetett, nagyszabású produkcióban huszonnégy ExperiDance táncművész és öt kiváló musicalszínész állította színpadra a társulat új darabját, amelyben a dunaszerdahelyi közönség szívének is oly közeli Omega dalokat –  Hűtlen barátok, Holló, Fekete Pillangó, Nem tudom a neved, Kötéltánc, Ha én szél lehetnék, Gyöngyhajú lány, Petróleumlámpa, Őrültek órája, Nyári éjek asszonya, Hazug lány, Napot hoztam Csillagot, Régi csibészek, Boldog angyalok, Ezüst eső, Trombitás Frédi, Addig élj – elevenítettek meg.

A történetet a tizennyolc éves Kriszta első nagy szakítása utáni balatoni éjszakáját mutatja be. A lányt – se pénze, se célja nem lévén – kilátástalan helyzetéből egy különös, a látható világon túli pártfogója, Trombitás Frédi, a Balaton estjének misztikus, ám Krisztához mégis „szivdobbanásnyi közelségben” lévő társa karolja fel, vigyázza az éjszakában.

E hajnalig tartó, különleges együttlét kalandjain keresztül ismerjük meg a kibontakozó, érzelmes történetet a monumentális táncdarab lüktető, élettel teli, eleven világán át.

Teljes képgalériánkat itt tekinthetik meg!

Ezt már olvasta?

Cookies