Back to top

Az MKP dunaszerdahelyi városi képviselőcsoportja: „Áldozatkész hozzáállást és önzetlen munkát várunk el”

Publikálva: 2021, március 31 - 09:20
Az MKP dunaszerdahelyi városi képviselőcsoportjának állásfoglalása
Az MKP dunaszerdahelyi városi képviselőcsoportja: „Áldozatkész hozzáállást és önzetlen munkát várunk el”

Februári nyilatkozatunk és későbbi kezdeményezéseink értelmében üdvözöljük a három politikai pártunk vezetőinek megegyezését, miszerint közös szövetségben képzelik el a felvidéki magyarság jövőbeni érdekképviseletét.

Mivel a tavaly augusztusban aláírt Komáromi Nyilatkozat kapcsán az elmúlt hetekben minden fórumon abbéli reményünket fejeztük ki, hogy húsvétig körvonalazódik az együttműködés kerete, és minden tenni akaró és cselekvőképes egyén és szervezet részese lehet az összmunkának, örömmel vettük, hogy pozitív jelzésként együttes sajtótájékoztató keretében jelentették be a különutas politizálás végét.

Bár az eddig nyilvánosságra hozott információk alapján egyelőre csupán a pozíciók elosztásának arányairól született döntés, bízunk benne, hogy sikerül továbblépni, valamint meggyőző érvek kíséretében elnyerni a felvidéki magyar választók bizalmát. Ezért kíváncsian várjuk, hogy a magyarság megmaradásának és régióink fejlesztésének érdekében milyen programmal, tervekkel és megoldási javaslatokkal állnak elő az új képződmény kinevezett vezetői.

Egyben nyomatékkal jelezzük, hogy áldozatkész hozzáállást és önzetlen munkát várunk el mindenkitől! Ehhez kívánunk csatlakozni mi magunk is!

Az MKP dunaszerdahelyi képviselőcsoportja nevében:

A. Szabó László – frakcióvezető, Bugár György – a frakció rangidős tagja

Dunaszerdahely, 2021. március 31.

Ezt már olvasta?

Címkék: MKP