Back to top

Az idén Zsókáért futnak a MAX RUN-on

Publikálva: 2022, szeptember 21 - 12:26
A MAX bevásárló- és szórakoztató központ szervezésében az idén már ötödször kerül sor a MAX RUN jótékonysági futásra, ezúttal a 9 éves Zsóka megsegítésére, aki születése óta tolókocsihoz van kötve.
Az idén Zsókáért futnak a MAX RUN-on

Zsóka az ikertestvérével együtt koraszülöttként jött világra. Négyhetes korában közölték a szüleivel, hogy agykárosodást szenvedett, melynek következtében négy végtagra kiterjedő gyermekbénulást diagnosztizáltak nála. Emellett öt éves koráig hat szemműtéten esett át, ennek ellenére a mai napig gond van a látásával, így rendkívül erős 8,5 dioptriás szemüveget kell viselnie. A kislányt a szülők kilenchónapos kora óta hordják rendszeresen fejlesztésre, amely nagy segítség számára, viszont hatalmas anyagi teher. A tavalyi év különösen nehéz volt Zsóka és családja számára. Az állandó fájdalmai miatt kivizsgálták, és csípőficamot állapítottak meg nála, ez pedig hosszú és fájdalmas műtétet és még hosszabb rehabilitációt, anyagi és lelki megterhelést vont maga után mindannyiuk számára.

Zsóka a nehéz sorsa ellenére életvidám, mosolygós kislány. Negyedik osztályos, nagyon szereti az iskolát - természetesen asszisztens segítségével tanul -, és mindennél jobban vágyik arra, hogy a társaihoz hasonlóan tudjon fejlődni.

A MAX szórakoztató- és bevásárlóközpont szeretettel vár minden kedves futót, illetve segíteni vágyót az üzletközpont előtti parkolóba, 2022. október 2-án, vasárnap egy délelőtti futásra. Két évvel ezelőtt Kevinnek tudtak segíteni, az akkori résztvevők és anyagiakkal támogatók segítségével 2570 eurót sikerült összegyűjteni.

Az eseménnyel kapcsolatos információk:

Időpont: 2022. október. 2., vasárnap

Nevezési díj: 6 euró

Táv:

gyerektáv - 120 m

felnőtt táv - 2,5 és 5 km

Regisztráció: a helyszínen 8:00 órától

Start: 10:00 órától

A kis és nagy futók számára frissítővel, startcsomaggal, érmekkel készül a központ. Nem hiányozhat továbbá a kis futóink által kedvelt arcfestés, illetve a kicsik és nagyok számára a tombola sem.

Fussunk együtt Zsókáért, aki sajnos nem futhat!

Az együttes mozgás öröme, és az, hogy segíthetünk töltse meg mindannyiunk szívét szeretettel

MAX... közelebb Önökhöz...

ZOC-MAX

Ezt már olvasta?

Cookies