Jelenlegi hely

AZ „EZÜSTÉRMES DAC 2018/19” MEZEINEK JÓTÉKONYSÁGI ÁRVERÉSE

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, december 10 - 18:46 | DAC hírek
A DAC elindítja azon játékosok mezének az árverését, akik a tavalyi szezonban hozzájárultak a klubtörténet legjobb helyezésének kivívásához.
AZ „EZÜSTÉRMES DAC 2018/19” MEZEINEK JÓTÉKONYSÁGI ÁRVERÉSE

A DAC-Nyitra mérkőzés adventi gyűjtése után, amely során szívalakú levonókat árultunk, jön a beígért rendkívüli árverés is. 

A DAC fennállása 115. évében érte el a legjobb élvonalbeli helyezését, amikor is a 2018/19-es idényt az ezüstérmes pozíciójában zárta. Klubunk elindítja azon játékosok mezének az árverését, akik kivették részüket a sikerből. Az aláírt mezek árverése a DAC hivatalos Facebook profilján zajlik és december 13-án, pénteken 19.04 órakor zárul. A kikiáltási ár 50 euró/darab. Csak az kerek, tizedeshely nélküli összegek érvényesek. Az ajánlatukat az egyes képek alatti „komment” szekcióba kérjük megtenni.

Figyelem! A 21 mezből álló teljes kollekció 2500 euróért megvásárolható – az első ajánlat nyer. Az egész kollekció utáni érdeklődés esetén kérjük, hogy ajánlatát egyenesen ez alá az album alá írja.

Az árverés bevétele a járásunk olyan családjaihoz kerül, akik nehéz körülmények között élnek és amelyeket a városok és falvak polgármestereivel együttműködve választottunk ki.

Köszönjük, hogy közösen segíthetünk!