Back to top

Az év sportolója 2021 – egyéni sportolók 15 év alatt

Publikálva: 2022, május 25 - 18:38
Városunk legeredményesebb sportolóit ünnepélyes gálaesten köszöntötték május 23-án. Ismerjék meg az egyes kategóriák jelöltjeit.
Az év sportolója 2021 – egyéni sportolók 15 év alatt

Díjazottak és jelöltek a 15 év alatti egyéni sportoló kategóriában.

 

Hegedűs Attila (birkózás) - 1. hely

A 12 éves Hegedűs Attila a Dunaszerdahelyi Birkózóklub tagja. 2021-ben három figyelemre méltó eredménye is volt, valamennyi első hely. Nyert a fiatalabb diákok kassai szabadfogású országos bajnokságán, valamint a fiatalabb diákok rimaszombati kötöttfogású országos bajnokságán. Attila a magyarországi Adácson megrendezett nemzetközi birkózóversenyen sem talált legyőzőre.

 

Bodó Barnabás (birkózás) - 2. hely

Bodó Barnabás a Dunaszerdahelyi Birkózóklub tagja. A 13 éves sportoló tavaly 1. helyet birkózott ki az idősebb diákok füleki kötöttfogású országos bajnokságán és az idősebb diákok rimaszombati szabadfogású országos bajnokságán. Emellett a fiatalabb diákok mezőnyében országos bajnokságokon Kassán szabadfogásban 3., Rimaszombatban pedig kötöttfogásban 5. helyezést ért el.

 

Berill Bondoa (tánc) - 3. hely

Bondoa Berill, a Športujsnami akrobatikus rock'n'roll klub 12 éves tagja tavaly gyönyörű eredményeket ért el táncpartnerével, Ellyshia Džerengovával. A 12 éves táncosok a csehországi Říčany Polgármesterének Nemzetközi Kupa Versenyén DUO GIRLS kategóriában (8 pár közül) 1. helyezést, újabb 1. helyezést a csehországi Nemzetközi White Cup Radvanice versenyen DUO GIRLS kategóriában (10 páros közül) szereztek. Sikereik közé tartozik egy 4. hely is kategóriájukban, amelyet a TŠ Twist Říčany Nemzetközi Versenyen Csehországban értek el.

 

Ellyshia Džerengová (tánc) - nominált

Ellyshia Džerengová, a Športujsnami akrobatikus rock'n'roll klub 12 éves tagja tavaly gyönyörű eredményeket ért el táncpartnerével, Bondoa Berillel. A 12 éves táncosok a csehországi Říčany Polgármesterének Nemzetközi Kupa Versenyén DUO GIRLS kategóriában (8 pár kozül) 1. helyezést, újabb 1. helyezést a csehországi Nemzetközi White Cup Radvanice versenyen DUO GIRLS kategóriában (10 páros közül) szereztek. Sikereik közé tartozik egy 4. hely is kategóriájukban, amelyet a TŠ Twist Říčany Nemzetközi Versenyen Csehországban értek el.

 

Novotný Adrián (asztalitenisz) - nominált

A 11 éves Novotný Adrián az SST Euromilk asztaliteniszklub játékosa. Tavaly a legfiatalabb diákok országos bajnokságán egyesben 3., párosban pedig 2. és 3. helyet szerzett. Eredményeinek köszönhetően a szlovák válogatottba is meghívót kapott.

ET, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies