Back to top

Az év sportolója 2021 – edző kategória

Publikálva: 2022, május 25 - 19:46
Városunk legeredményesebb sportolóit ünnepélyes gálaesten köszöntötték május 23-án. Ismerjék meg az egyes kategóriák jelöltjeit.
Az év sportolója 2021 – edző kategória

Díjazottak és jelöltek az edző kategóriában.

 

Vajas József (birkózás) - 1. hely

A Dunaszerdahelyi Birkózóklub sok tavalyi sikerrel büszkélkedhet, amihez Vajas József edző is hozzájárult. Vezetésével csapatversenyben 1. helyen végeztek a füleki serdülő kötöttfogású országos bajnokságon és a rimaszombati diák kötöttfogású országos bajnokságon. A rimaszombati serdülő szabadfogású országos bajnokságon 2., a kassai diák szabadfogású országos bajnokságon pedig 3. helyezést ért el a csapat. Vajas József védencei 2021-ben diák és serdülő országos bajnokságokon összesen 26 érmet, 12 arany-, 9 ezüst- és 5 bronzérmet szereztek.

 

Varga Medgyes Renáta (atlétika) - 2. hely

A Megy Sport DS atlétikai klubnak sikeres éve volt. Medgyes Renáta klubvezető és atlétaedző védence, Vodnyánszky Renáta tavaly a pozsonyi fedettpályás felnőtt országos bajnokságon és a szintén pozsonyi fedettpályás junior országos bajnokságon egyaránt győzött távolugrásban.

 

Šandal Péter (asztalitenisz) - 3. hely

Peter Šandal az SST Euromilk asztaliteniszklub edzője. Az SST Euromilk asztaliteniszklub 2021-ben utánpótlásszinten ért el szép eredményeket. Az ificsapat és a fiatalabb diákok csapata egyaránt megnyerte az I. liga küzdelmeit, előbbi 8, utóbbi pedig 18 játékos közreműködésének köszönhetően.

 

Rastislav Baňas (tánc) - nominált

A Športujsnami akrobatikus rock'n'roll klub edzőjét, Rastislav Baňast, edző kategóriában jelölték az Év sportolója díjra. A klub 2021-ben az ő vezetése alatt több szép sikert ért el nemzetközi versenyeken, Csehországban és Ausztriában,valamint a szlovákiai Crazy Cup-on. Ezeken az eseményeken a klubtagok összesen tizenegy aranyérmet, nyolc ezüst- és hat bronzérmet nyertek. Szintén nagyra értékelik az ausztriai grazi világbajnokságon kitáncolt 7. helyezést vagy a Éberhardi Világkupán (Malinovo) elért szép helyezéseket.

ET, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies