Back to top

Az első hónap mérlege

Publikálva: 2016, február 20 - 07:46
Egy hónappal ezelőtt indult útjára a Perfects rt. által működtetett dunaszerdahelyi.sk portál, így itt az ideje, hogy röviden összefoglaljuk eddigi eredményeinket.

Először is szeretnénk köszönetet mondani Önöknek, kedves Olvasóink, mert már az eltelt 31 nap alatt is rendszeres látogatóink lettek és napról napra felkeresik portálunkat. Ígérjük, az elkövetkező hónapokban is tenni fogunk azért, hogy legyen miért ránk kattintani.

Ami a számokat illeti. Az első hónap alatt látogatóink több mint 150 ezer oldalt nyitottak meg portálunkon és átlagosan 1000-1500 napi egyedi látogatóval rendelkezett a dunaszerdahelyi.sk. Mindez azt is jelenti, hogy egy felhasználó átlagban 4-nél több oldalt nézett meg a portálon, mielőtt tovább böngészett.

Az érdekesség kedvéért érdemes megjegyezni Szlovákia mellett a legtöbb látogató Magyarországról, Ukrajnából és Csehországból érkezett, de az élmezőnyben ott van Ausztria, Nagy-Britannia és Németország is, ahonnan ugyancsak több százan keresték fel a dunaszerdahelyi.sk-t.

A modern kor internetezési szokásait az is jól tükrözi, hogy látogatóink 48,29 százaléka mobilról, 43,29 % számítógépről, 8,42% pedig táblagépről érte el a portált. Az pedig feltehetően már senkit sem lep meg, hogy a legtöbben a Facebookon keresztül érkeztek az oldalra. A legtöbb mobilos felhasználónknak Iphone-ja, méghozzá 6-os és 5-ös és Samsung S6-os telefonja van.

A legolvasottabb cikkek között pedig a TOP 5-ben három Kárpátok Szépe anyag is szerepel, mind a döntőhöz kötődően, de népszerű volt a kétnyelvű tábláról szóló cikk és a videós tartalmak is. A fejlődést jól mutatja, hogy a legnagyobb látogatottságot produkáló anyagok 60 százaléka még egy hete sincs fent a portálon.

Köszönjük ezt a nagy érdeklődést és azt is, hogy pozitívan fogadták a városi média megújulását.

További sok hasznos információt és jó szórakozást kívánunk honlapunkon!

Rajkovics Péter
a dunaszerdahelyi.sk főszerkesztője

 

Ezt már olvasta?

Cookies