Back to top

Az első győzelem

Publikálva: 2016, július 2 - 06:38
A bélai edzőtábor befejezéseként a DAC pénteken lejátszotta ötödik nyári felkészülési mérkőzését, amelyen a cseh második ligás MFK Frýdek-Místek ellen 2:1 arányban győzött. A gólok a két félidő elején estek - az elsőben a mi hálónkba, a másodikban Šabala és Huk révén a helyes oldalon.

Nem az elképzeléseink szerint kezdődött az összecsapás - az ellenfél Ruml révén mindjárt első akciójából megszerezte a vezetést. Ezután az egész első félidőben kerestük a kulcsot a csehek kapujától, ám a helyzetek ismét kimaradtak. Ami nem sikerült az első negyvenöt percben, az összejött röviddel a fordulás után. Pačinda ívelését Šabala csúsztatta a hálóba, és alig telt el egy perc, amikor Huk lecsapott egy rövidre sikerült hazaadásra és a kapus lábai között megszerezte a győztes találatot.

A Fortuna Liga új idénye előtt már csak egyetlen edzőmeccs vár csapatunkra. A Zsolna elleni bajnokira jövő szombaton, július 9-én Sopronban fogunk hangolni.

DAC - MFK Frýdek-Místek 2:1 (0:1)

Bytča, 2016. július 1., 17.00 ó

Gólszerzők: 48. Šabala, 49. Huk - 4. Ruml

DAC: Slávik - Štepanovský, Michalík, Kocsis (66. Szépe), Kwin - Polievka (46. Černák), Ljubicic (46. Ľupták), Huk, Pačinda (78. Nagy) - Šabala (86. Kondrlík), Szarka (67. Sarr). Edző: Németh Krisztián.

STATISZTIKA:

Lövés - kapura 5:2, mellé 9:1
Szöglet - 7:4
Les - 1:1

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies