Back to top

Az egészségügyben kiemelkedő munkát végzőket jutalmazzák májusban

Publikálva: 2024, április 17 - 10:01
Az ápolónők nemzetközi napjára a világ május 12-én emlékezik. E jeles nap alkalmából az Összefogással a holnapért Polgári Társulás és Nagyszombat Megye Képviselő-testületének a régiónkban megválasztott képviselői ünnepséget szerveznek Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermében 2024. május 13-án 19.00 órai kezdettel.
Az egészségügyben kiemelkedő munkát végzőket jutalmazzák májusban

Az ünnepségen

  • 10 kiemelkedő munkát végző, az egészségügyben dolgozó ápolónő lesz jutalmazva,
  • 6 személyre, akik a dunaszerdahelyi kórházban dolgoznak, az egészségügyi nővérek regionális szervezete tesz jelölést,
  • 2 ápolóra, aki a Dunaszerdahely városa által fenntartott intézményekben dolgoznak, a városi hivatal fog jelölni,
  • 2 egészségügyi nővérre, akik magán orvosi rendelőben dolgoznak, a polgárok tehetnek javaslatot.

A szervező bizottság szeretné felkérni a régiónkban élőket, hogy levélben, vagy e-mailben tegyenek jelölést a Csallóközben dolgozó egészségügyi nővérekre, akik magán orvosi rendelőkben kimagasló munkát végeznek. A szavazás során – akár levélben, akár e-mailben szavaznak – szíveskedjenek feltüntetni az ápolónő teljes nevét, és az orvosi rendelőt, ahol dolgozik.

Szavazni 2024. május 3-ig lehet, levélben, Mestský úrad Dunajská Streda, Hlavná 50/16, 929 01 Dunajská Streda (a borítékra szíveskedjenek ráírni: Az ápolónők nemzetközi napja) elküldött címre, illetve elektronikusan: primator [at] dunstreda.eu e-mail címre elküldött elektronikus levéllel.

dunstreda.sk

Ezt már olvasta?

Cookies