Jelenlegi hely

Az atlétikai szerelmesei - VIDEÓ

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, december 5 - 18:02 | Sport
A gyorsan terjedő világjárvány a sportvilágot is tetőtől talpig felforgatta. A sportversenyek felfüggesztése, sportesemények elhalasztása, sportolók megbetegedése komoly hatással lehet a későbbi sporteredmények alakulására is. A ma7.sk vendége ezúttal Medgyes Renáta, a MegySport atlétikai klub vezetője és lánya, Vodnyánszka Renáta, aki ugyan még csak 16 éves, de számos sportsikert tudhat már a háta mögött.
Az atlétikai szerelmesei - VIDEÓ

Vodnyánszka Renáta július közepén az U18-as korosztály Európa-bajnokságán vett volna részt, ám a vírus miatt kénytelen volt erről is lemondani. Ő azonban nem bánkódik emiatt, hiszen a tervek szerint az elhalasztott versenyeket jövőre megtartják. Addig is teljes erővel készül – testileg és lelkileg – a versenyekre. 

Medgyes Renáta arra a kérdésre, miszerint edzőként szigorúbb-e a saját lányával, elmondta, hogy jóval többet vár el tőle, mint a többiektől, mivel tisztában van vele, hogy mire képes. Ez azonban soha nem okozott köztük problémát, mivel Reni épp olyan maximalista, mint az édesanyja.

Forrás: ma7.sk