Back to top

Az .A.S.A. Szlovákiában arculatot vált

Publikálva: 2016, szeptember 21 - 08:39
Az .A.S.A. Szlovákiában, konkrétan a nyolc társaság, amelyek megnevezésében az .A.S.A.szerepel október elsejétől arculatot vált. Pontosan üzleti névváltoztatásról van szó, amelyhez új logó is társul.

Az .A.S.A.társaság csoportja ismert a teljes hulladékgazdálkodási szolgáltatásaival, de nyári és téli karbantartási feladatok ellátásával is több szlovákiai városban. A szolgáltatások nem változnak. Azonosak maradnak, professzionálisak és minőségiek. Az üzleti név és a logó viszont változik. Méghozzá az .A.S.A. ezután FCC Environment lesz. Konkrétan az .A.S.A. SLOVENSKO spol. s r.o a jövőben FCC Slovensko, s.r.o. névvel működik majd. Miért is következik be ez a változás?

„Az FCC társaság (Fomento de Construcciones y Contratas) az .A.S.A. tulajdonosa 2006 óta és az FCC Environment márka képzi a környezetvédelmi részlegét, az egyiket az FCC három részlege közül. Ezen lépés mellett azért döntött az FCC vezetése, hogy megerősítse a társaság globális megítélését egész Európában, ahol a környezetvédelmi területen és a lakosság számára nyújt szolgáltatásokat“ – mondta el Ing. Tomáš Antal, az .A.S.A szlovákiai country menedzsere.

Petr Urbánek, a csoport kereskedelmi igazgatója hozzáteszi: „Formai változásról van szó, a logó és az üzleti név megváltozásáról. Minden megrendelés, szerződés és üzleti kapcsolat változatlan marad. Hasonlóan változatlanok maradnak az elérhetőségek a polgárok irányában. Minden szükséges információt megtalálnak a társaság honlapján www.fcc-group.sk

Ezt már olvasta?

Cookies