Back to top

Átvehető a hűségkártya

Publikálva: 2016, február 16 - 10:57
Az elmúlt hetekben a városi önkormányzat kézbesítette az újonnan jogosultaknak a hűségkártyát. Az a személy, aki a kézbesítéskor nem tartózkodott otthon, értesítést kapott a postaládájába, hogy a kártyát személyesen átveheti a városi hivatal ügyfélfogadó irodájában.
Átvehető a hűségkártya

A kedvezménykártyát kérvényezés nélkül azok kaphatják meg, akiknek az állandó lakhelyük több mint egy éve Dunaszerdahely, és nincs semmilyen adóhátralékuk az önkormányzattal szemben. 2016-ban 917 személy jogosult újonnan a kártyára. Vannak azonban olyan lakosok is, akik tartozást halmoztak fel az önkormányzattal szemben, így az ő kártyájuk erre az évre érvényét veszti. Idén összesen 15 222 lakos rendelkezik hűségkártyával.
A dunaszerdahelyi telephelyű vagy székházzal rendelkező cégeknek és magánvállalkozóknak  kérvényben kell igényelniük a hűségkártyát. Az erre vonatkozó nyomtatvány letölthető a város honlapjáról, vagy beszerezhető a városházán az információs pultnál.
A hűségkártya kedvezményes belépésre jogosít fel a városi intézményekbe, és számos boltban kedvezményes vásárlásra ad lehetőséget. Az üzletek listája, amelyekben elfogadják a hűségkártyát, szintén megtalálható a város weboldalán.
Azok a bolttulajdonosok, akik üzletükben a hűségkártya felmutatása után kedvezményt szeretnének biztosítani a vásárlóiknak, a városi hivatal közoktatási, szociális, sport és kulturális főosztályának munkatársával vehetik fel a kapcsolatot a következő elérhetőségeken:

Molnár Anita
Mobil: +421 918 607 313
Tel.: +421 31 590 39 26
E-mail: anita.molnarova [at] dunstreda.eu

(dunstreda.sk)

Ezt már olvasta?