Back to top

Átadták a kupakgyűjtésből befolyt pénzösszeget

Publikálva: 2016, július 23 - 09:34
A dunaszerdahelyi Nagy Tibi megsegítésére kupakgyűjtést hirdetett a Pázmaneum és a Fény Polgári Társulás az év februárjában. A gyűjtés lezárása után a kupakok átvételéből befolyt összeget július 21-én adták át az izomsorvadásban szenvedő fiú édesanyjának a szervezők.

Nem először szerveztek kupakgyűjtést a városban beteg gyermekek számára, így akik segíteni szerettek volna már szinte profi módon kapcsolódtak be a kezdeményezésbe. A gútai General Plastic vállalatnak köszönhetően ismét le tudták adni a szervezők a kupakokat, összesen 1100 kg kupakot, amelyért 73,04 centet kaptak. Felkerekítve 100 euróra az adományt Bugár György és Karaffa Attila a polgári társulások vezetői adták át az édesanyának a kupakgyűjtésből befolyt pénzösszeget.

A szervezők köszönik mindenkinek, akik bekapcsolódtak a gyűjtésbe és azoknak is, akik a család számlájára pénzösszeggel segítették vagy segítik a családot.  Ősszel valószínűleg újra kupakgyűjtésbe kezdenek majd.

Nagy Tibi édesanyja is köszöni mindenkinek a segítséget, hiszen sikerült az autójukat átalakítani, illetve beteg kisfia részére egy speciális ágyat is vásárolni egy segítőkész vállalkozó közreműködésével.

-nns-

Ezt már olvasta?

Címkék: jótékonyság
Cookies