Back to top

Árat emel a Disney+, és jönnek a reklámok is

Publikálva: 2022, november 10 - 08:53
A Disney bejelentette, hogy december 8-án indul a reklámokkal támogatott olcsóbb streaming csomag, és ezzel egy időben emelkedik a normál előfizetés ára. Első körben az amerikai felhasználókat érintik a változások, de később más régiókra is kiterjeszthetik ezeket, jó eséllyel hazánk sem fog sokáig kimaradni az áremelésből.
Árat emel a Disney+, és jönnek a reklámok is

Az új csomag neve Disney+ Basic, ez 7,99 dollárba kerül, és a lényege, hogy az alacsonyabb havidíjért cserébe reklámok fognak megjelenni. Egyébként eddig pontosan ennyibe került a normál, reklámmentes előfizetés az USA-ban, decembertől viszont ennek az ára 10,99 dollárra nő havonta. Ha valaki egy egész évre előfizet, akkor 10 hónapnyi díjért kapja a 12 hónapot, vagyis 80 dollár lesz a Basic és 110 dollár a Premium csomag.

Az említett árak tehát az Egyesült Államokra vonatkoznak, Magyarországon és Szlovákiában jelenleg olcsóbb a Disney+, de ha a régióban is bevezetik az új csomagot, akkor hasonló arányú változásokra lehet számítani.

Itthon az alap havidíj jelenleg 7,99 euró, de a bevezető akcióban csatlakozott felhasználók (és az éves előfizetők) ennél kevesebbet fizetnek. Ha nálunk is megjelenik a reklámokkal támogatott csomag, akkor lehetséges, hogy hasonló áron lesz elérhető, és a reklámmentes opció havidíja nőni fog, de erről egyelőre nincs semmilyen hivatalos információ.

Forrás: napodroid.hu / Via

Ezt már olvasta?

Cookies