Back to top

Áprilisban ismét visszavárják az egykori dunaszerdahelyieket

Publikálva: 2019, március 20 - 08:17
Dunaszerdahely Város Önkormányzata a hagyományokhoz híven 2019. április 24-től 28-ig rendezi meg a térség egyik legnagyobb rendezvényét, a Szent György-napokat. A többnapos rendezvény egyik kiemelkedő eseménye a HAZAVÁRÓ TALÁLKOZÓ, melyre ismételten nagy szeretettel várjuk mindazokat, akik városunkhoz kötődnek, itt születtek, valamikor itt éltek.
Áprilisban ismét visszavárják az egykori dunaszerdahelyieket

„Az otthon ott van, ahová hazatér a szíved.” (Emily Murdoch)

A 21. század rohanó világban egyre távolabb kerülünk azoktól, kiket a legjobban szeretünk és tisztelünk - Családtól, Szeretetteinktől. A rendezvénnyel, városunk összetartó-erejének felidézésével, nevének öregbítésével szeretnénk a köztünk levő elszakíthatatlan és varázslatos köteléket megerősíteni.

 „Nincs gyönyörűbb az otthonnál, a szülőföldnél, ahol megláttad a napvilágot, ahol szeretteid élnek, ahol az anyanyelveden beszélnek.„(Jurij Ritheu)

Kérjük, jöjjenek el, töltsünk el együtt egy szép napot, 2019. április 27-én! Szíves jelentkezését a részvételi szándékáról április 15-ig várjuk.

Tisztelt dunaszerdahelyi lakos!

Ha ismer olyan személyt, aki elszármazott Dunaszerdahelyről, de Ön tartja vele a kapcsolatot és elérhetőséget tudna továbbítani nekünk, hogy személyes levélben juttassuk el a meghívót részére, kérem, értesítsen minket, vagy küldje tovább részére felhívásunkat.

Kérjük telefonon vagy e-mailben neve és értesítési címe, rövid bemutatkozása, esetleges észrevételei közlését az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 

Értesítési cím: Dunaszerdahely Város Önkormányzata

Tel: +421 918 607 332

Email: timea.molnar [at] dunstreda.eu

A személyes találkozás reményében barátsággal üdvözli:

Dr. Hájos Zoltán, polgármester   

Ezt már olvasta?

Cookies