Back to top

Anyanyelvükön ismerhetik meg a betűk és a számok varázslatos világát

Publikálva: 2022, szeptember 5 - 10:29
Kedves kultúrműsor keretében indult ma meg a tanév a Vámbéry Ármin Alapiskolában. Dunaszerdahely Város Önkormányzata nevében A. Szabó László köszöntötte a tanévkezdő iskolásokat, szüleiket.
Anyanyelvükön ismerhetik meg a betűk és a számok varázslatos világát

„Megkülönböztetett figyelemmel köszöntöm az elsősöket és szüleiket. Nekik gratulálni is szeretnék, mert jó iskolát választottak.

És ami a legfontosabb: lehetőséget biztosítottak csemetéik számára, hogy anyanyelvükön ismerjék meg a betűk és a számok varázslatos világát”

– fogalmazott A. Szabó László, hozzátéve, hogy kívánja, a tanévkezdés lelkes lendülete maradjon meg és tartson is ki minél tovább a gyerekekben. 

Masszi János igazgató szerint „az évről évre nyújtott szülői támogatás is nagyban hozzájárul annak a sikeréhez, hogy ilyen minőségi munkát tudunk az iskolában biztosítani.” Hozzétette, örül a nagyobb tanulóknak, de a legkisebbeknek is, és szüleiknek, akik mostantól már a nagy vámbérys család részei lettek. 

Ezt követően Koller Koráb Krisztina, a vámbérys szülői szövetség elnöke köszöntötte a megjelenteket. 

A városi alapiskolákban ma a tanévnyitókat követően megtartották az első osztályfőnöki órákat, kedden, az első nap még kötetlenebb foglalkozások várják a gyerekeket, majd szerdától indul az órarend szerinti oktatás.

(na)

Ezt már olvasta?

Cookies