Jelenlegi hely

Andrej Fábry: Játékosabbak az edzések

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, január 14 - 09:51 | DAC hírek
A DAC kreatív támadó középpályása megnyert egy, az elmúlt ősz legjobb játékosáért folyó szavazást.
Andrej Fábry: Játékosabbak az edzések

Andrej, hogy érzed magad a téli felkészülés első néhány napja után?
„Eddig egészen jól. Még csak bemelegítünk, az edző fokozatosan növeli a terhelést és lehetőséget ad felvenni az iramot. Talán, ha rögtön a nehéz edzésekkel indítottunk volna, akkor hamar elsavasodás lépne fel a szervezetünkben. Meglátjuk, hogyan tovább. Egyértelműen kijelenthetem azonban, hogy a korábbi klubjaimmal összehasonlítva itt vannak a legjobb feltételek a felkészülésre.”

Mi változott az új vezetőedző érkezésével?
„Azt akarja tőlünk, hogy jobban tartsuk meg a labdát, ne támadjunk fejetlenül és hogy szervezettebbek legyünk. Az edzések játékosabbak, míg a német stílus inkább az erőn és a futáson alapult.”

Térjünk még vissza a téli szünethez. Hogyan töltötted?
„Otthon voltam a családdal, az ünnepek alatt több ismerőst is meglátogattam és sokat edzettem. Sehol sem voltam kirándulni.”

Az egyik szurkolói klubunkat a felvidéki ministránsok alkotják. A legjobb őszi DAC-játékos ankétjukon Vida Kristopherrel együtt a legtöbb szavazatot pont te gyűjtötted be. Ez is annak bizonyítéka, hogy fél év alatt sikerült belopnod magad a szurkolók szívébe.
„Nagyon megörültem a hírnek. Szeretnék nekik köszönetet mondani, hiszen kiváló érzés egy ilyen szavazáson diadalmaskodni. Remélem, hogy továbbra is szurkolnak nekem és támogatnak. A tavaszi szezonban is jó játékkal, gólokkal és természetesen győzelmekkel akarom megörvendeztetni őket.”

A csapat szempontjából mi lehet a tavasz fő célkitűzése?
„Mindenképpen utolérni a Slovant, még ha nehéz dolgunk is lesz, mivel nagy az előnyük. Azonban bízom benne, hogy még nincs minden veszve. A kupagyőzelem szintén az egyik elsődleges tavaszi feladatunk lesz.”

dac1904.sk

Címkék: DAC, Andrej Fábry