Back to top

Aki kihagyta, az bánhatja… – ismét óriásit mulattak a fergeteges diákbálon a neratos diákok és tanárok

Publikálva: 2023, február 4 - 12:46
Az idei báli szezon se múlhatott el diákbál nélkül a dunaszerdahelyi Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában. A Diákönkormányzat tagjai és koordinátorai már hetekkel korábban egyeztettek – minden apró részletre odafigyeltek, hogy a 130 bálozó jól érezze magát barátai társaságában.
Aki kihagyta, az bánhatja… – ismét óriásit mulattak a fergeteges diákbálon a neratos diákok és tanárok

A diákbált az iskola vezetősége és a szülői szövetség mellett tanárok, valamint vállalkozók és civil szervezetek is támogattak. Nekik köszönhetően rengeteg tomboladíj gyűlt össze. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a felajánlásokat!

Február 3-án a diákok feldíszítették az iskola tágas auláját, valamint a farsang jegyében terítették meg az asztalokat. A fergeteges zenét iskolánk diákja, Csonka Alférd „Frédi” biztosította.

Kicsit szakítva a hétköznapok megszokott ütemével, diák és tanár együtt szórakozott.  Kollár Judit és Saláth Bernadett, a DÖK munkáját segítő pedagóguscsapat vezetői szerint a pazarul kiöltözött diákok és vendégeik felszabadultan, de példásan szórakoztak. E közösségformáló remek rendezvényre gondolva egyértelműen kijelenthető: aki kihagyta, az bánhatja.

Vízkeleti László

Ezt már olvasta?

Cookies