Back to top

Akciós hétvége jön minden DAC-termékre

Publikálva: 2021, november 23 - 23:15
Az idén a Black Friday helyett Yellow-Blue Friday-t tart a DAC, ráadásul nem csak pénteken, hanem egész hétvégén! Sőt, november 26-án a DAC store-ban személyesen Kalmár Zsolttól vásárolhatsz akciós DAC-termékeket. Részletek a cikkben.
Akciós hétvége jön minden DAC-termékre

Nálunk a sárga-kék a nyerő, így nálunk Yellow-Blue Friday lesz, ami ráadásul három napig tart! November 26-28. között 20-50%-os kedvezménnyel kínáljuk termékeinket a webshopunkon és a DAC store-ban. Az akció minden termékre vonatkozik, a kedvezmények mértéke viszont termékfüggő, más kedvezménnyel nem összevonható és a készlet erejéig tart. Érdemes tehát körülnézni az online boltunkban még időben, hogy le ne maradj a legjobb lehetőségekről.

Ha pedig személyesen vásárolnál, azt is megteheted egész hétvégén a MOL Arénában található DAC store-ban. A bolt ugyanis péntektől vasárnapig (tehát egész hétvégén!) nyitva lesz 10:00-tól egészen este 18:00-ig.

Sőt, van még egy jó hírünk: november 26-án, vagyis péntek délután 15 és 18 óra között személyesen Kalmár Zsolt fogja kiszolgálni a vendégeket a DAC store pultja mögött. Így egyszerre két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen úgy vásárolhatsz kedvezményesen, hogy közben aláírást is kérhetsz a csapatkapitányunktól.

Ne maradj le róla!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Kalmár Zsolt
Cookies