Jelenlegi hely

Ajándékozz egy mosolyt Dominiknak!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, június 29 - 19:28 | Oktatás
Hagyományos tanévzáró jótékonysági koncertet tartottak a dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskolában június 29-én, az ünnepélyes bizonyítványosztás után.
Ajándékozz egy mosolyt Dominiknak!

Az iskola diákjai részt vettek azon az immár hat esztendeje megrendezésre kerülő tanévzáró jótékonysági koncerten, amelyet ez alkalommal Nagy Dominik négyéves dunaszerdahelyi kisfiú megsegítésére szerveztek. A kisfiú édesanyja az iskola volt diákja.

Nagyon sokan összefogtak Dominikért, rengeteg felajánlás érkezett az iskola diákjaitól és tanáraitól, a volt diákoktól, cégektől, magánszemélyektől, határon túli magyaroktól és barátoktól. Az összegyűlt szép pénzadomány mellett Dominiknak rengeteg játék, valamint élelmiszercsomag érkezett. Köszönet minden jószándékú embernek ezért a példaértékű összefogásért.

A koncerten a második félévben összegyűlt műanyagkupakokat ez alkalommal egy gútai kisfiúnak, Lelkes Tomikának adományozták.

A koncertet megtisztelte jelenlétükkel Nagy Dominik keresztanyukája, Póda Veronika, Fehér Csaba, a Magyar Keresztény Demokrata Szövetség országos képviselője, Sárközi János nagyprior, a Szent György Vitéz Lovagrend Szlovákiai Nagypriorátusának vezetője, valamint Méhes Klaudia és Nagy Olga az Együtt mindenkiért csoport tagjai.

A koncerten az iskola igazgatónője, Molnár Ilona köszöntötte az egybegyűlteket, majd megtartotta tanézváró beszédét, értékelve a diákok eredményeit, kívánva nekik élményteli szünetet és jó pihenést.

A műsorban az iskola jelenlegi és volt diákjai léptek fel. Cséfalvay Fanni szavalata után Nagy Szilárd és a Zöld Csillag színtársulat műsora következett, melyben híres musicaleket és rockopera dallamokat énekeltek együtt a diákokkal. Volt táncbemutató is: Neilinger Pál és Iveta salsa és bachata táncokat mutattak be, jelezve a tanulóknak, hogy milyen örömteli és értelmes szabadidős tevékenység a tánc.

A koncert végén a diákok tapssal jutalmazták meg a fellépőket és örömmel hagyták el a helyszínt – kezdetét vette a nyári szünet. Az iskola szeptember 3-án ünnepélyes tanévnyitóra várja majd diákjait a városi művelődési központba.

Klőr Levente tanár