Jelenlegi hely

Adventi gyűjtés a MOL Arénában

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, december 7 - 16:40 | DAC hírek
Akárcsak tavaly, az idei ősz két utolsó fordulója is a jótékonyság jegyében zajlik.
Adventi gyűjtés a MOL Arénában

Az elmúlt két esztendő csodálatos tapasztalatai alapján a Ligás Klubok Uniója (LKU) ezúttal is adventi fordulóknak nevezte ki a Fortuna Liga 2017/18-as őszi felének utolsó két játéknapját. A LKU a klubokkal és a partnerekkel közösen folytatja ezt a szép hagyományt, és immár sorozatban harmadik éve nemcsak a fontos pontokért és a tabellahelyezésekért küzdenek a csapatok, hanem egy sokkal nemesebb célért is - közösen segíteni azoknak, akik a legjobban rá vannak erre szorulva.

A LKU Alapítványa ismét egy új, jótékonysági projekttel készült. Tavaly az adventi fordulók során sikerült 9208 eurót összegyűjteni a stadionokban, a húsvéti fordulók keretén belül több mint 100 kg futballfelszerelést kaptak a szociálisan hátrányosabb helyzetű gyermekek, és az anyák napi fordulóban pedig 750 euro gyűlt össze jótékony célokra.

A hétvégi, 19. forduló is az Advent jegyében telik, és az összegyűjtött pénzösszeg helyi felhasználásra kerül. Idén stílusos, fából készült karácsonyfadíszek az adventi fordulók szimbólumai. A klubok a saját régiójukból választhatják ki azokat a szervezeteket vagy egyéneket, akiket a befolyt összeggel támogatnak.

A szombati, DAC-Aranyosmarót mérkőzés előtt és alatt is megtalálhatók lesznek a LKU Alapítványa - A mi ligánk (Nadácia ÚLK - Naša liga) munkatársai a MOL Arénában, akiktől a szurkolók megvásárolhatják a stílusos, fából készült karácsonyfadíszeket a NAŠA LIGA felirattal. Ez a dísz egy szimbolikus összegért lehet az önöké, és felakaszthatják az otthoni karácsonyfára, vagy akár az adventi koszorút díszíthetik fel vele.

Klubunk az egész, jótékonyságból befolyt összeget a DAC egyik hűséges szurkolójának adományozza - a bérlettel rendelkező és a rákbetegségben szenvedő Valocsai Gyulának.

Vásárolja meg tehát a stadionban a NAŠA LIGA felirattal ellátott, fából készült díszt, és adakozzon egy jó cél érdekében! Gyula részére a BC sarokban található Fanshop-sátorban, illetve a St. Nicolaus Silver Lounge étteremben elhelyezett perselyekbe is adakozhat. Köszönjük!

Megrendelésre elérhető lesz a klub logójával ellátott (lásd lejjebb) különleges, fából készült karácsonyi díszítőelemeket tartalmazó csomag is, amelyet a szurkolók megrendelhetnek, majd a klubnál át is vehetik azt. Egy csomag ára 20 euro, az összeg fele pedig a LKU Alapítványáé, illetve rajtuk keresztül a klubok által kiválasztott címzetteké lesz.  

A megrendelőlapot innen tölthetik le. A kitöltés után kérjük, küldjék el a szaboova [at] fcdac.sk (szaboova [at] fcdac.sk) címre. A megrendeléseket 2017. december 13-ig, szerdáig várják. A csomagokat a klub titkárságán vehetik át, a karácsonyi ünnepek előtt.

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC