Jelenlegi hely

Advent a szakközépben

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, november 30 - 21:22 | Oktatás
A dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola tanárai idén rendhagyó módon feldíszítették az iskola aulájában a karácsonyfát. A díszítésnél a diákok hiányát mindnyájan éreztük, érezzük. A karácsonyfára felkerültek az osztályok tavalyi kézzel készített díszei is.
Advent a szakközépben

Elkezdődött az advent – az Úrjövet, a várakozás ideje... Idén mindnyájan megtapasztaltuk a járvány közepette ezt az érzést: a várakozás, a türelem érzését. 

Mi, tanárok is várjuk, hogy újra találkozhassunk a diákjainkkal, szemtől szemben állhassunk egymással, hiszen az online oktatás kényszermegoldás, és mind jól tudjuk, hogy a személyes kapcsolatok az igaziak.

Meggyújtottuk iskolánk adventi koszorúján az első gyertyát.

Készülünk karácsony szent ünnepére. Reméljük, ebben a felkészülési időszakban a diákjaink is velünk vannak lélekben, s rövidesen visszatérhetnek az iskolapadba.

Az adventi koszorú gyertyái a hit, a remény, a szeretet és a béke jelképei. Mai világunkban mindegyikre nagy szükség van. Minden kedves diáknak és pedagógusnak kívánunk meghitt adventi időt, reményekkel teli készülődést karácsony ünnepére!

Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola, Dunaszerdahely