Back to top

Advent a szakközépben

Publikálva: 2020, november 30 - 21:22
A dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola tanárai idén rendhagyó módon feldíszítették az iskola aulájában a karácsonyfát. A díszítésnél a diákok hiányát mindnyájan éreztük, érezzük. A karácsonyfára felkerültek az osztályok tavalyi kézzel készített díszei is.
Advent a szakközépben

Elkezdődött az advent – az Úrjövet, a várakozás ideje... Idén mindnyájan megtapasztaltuk a járvány közepette ezt az érzést: a várakozás, a türelem érzését. 

Mi, tanárok is várjuk, hogy újra találkozhassunk a diákjainkkal, szemtől szemben állhassunk egymással, hiszen az online oktatás kényszermegoldás, és mind jól tudjuk, hogy a személyes kapcsolatok az igaziak.

Meggyújtottuk iskolánk adventi koszorúján az első gyertyát.

Készülünk karácsony szent ünnepére. Reméljük, ebben a felkészülési időszakban a diákjaink is velünk vannak lélekben, s rövidesen visszatérhetnek az iskolapadba.

Az adventi koszorú gyertyái a hit, a remény, a szeretet és a béke jelképei. Mai világunkban mindegyikre nagy szükség van. Minden kedves diáknak és pedagógusnak kívánunk meghitt adventi időt, reményekkel teli készülődést karácsony ünnepére!

Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola, Dunaszerdahely

Ezt már olvasta?

Cookies