Back to top

A 2022-es vb előtti ankét: Játékosok

Publikálva: 2022, november 20 - 16:14
Vasárnap 17:00 órai kezdettel útjára indul a labda a Katarban megrendezett 22. labdarúgó-világbajnokságon. Az év legnagyobb sportünnepe előtt két kérdést tett fel a DAC a klub képviselőinek. A második részben a játékosok válaszait olvashatják.
A 2022-es vb előtti ankét: Játékosok

1. Mit vársz a leginkább a 2022-es világbajnoksággal kapcsolatban?
2. Kinek szurkolsz és szerinted ki nyeri a tornát?

Eric Davis:
1 „Remélhetőleg Messit és Ronaldót csúcsformában láthatjuk, hiszen ez lesz az utolsó világbajnokságuk. Világbajnoki résztvevőként mondhatom, hogy ez a legcsodálatosabb torna és kiváló érzés volt pályára lépni rajta. Természetesen idén is szerettem volna részt venni a tornán, de sajnos nem sikerült kijutnunk Panamával.”
2 „Brazíliának szurkolok, mert a példaképem Ronaldo Luis Nazário da Lima volt.”

Mateus Brunetti:
1 „Brazíliában négyévente mindenki a világbajnokság lázában ég, nagyon várjuk az eseményt. Kíváncsi vagyok, milyen színvonalú meccseket láthatunk szokatlan időpontban, hiszen Katarban novemberben és decemberben is meleg van. Hazámban, Brazíliában fogom átélni a vébé egy részét különleges környezetben, nagyobb lelkesedéssel.”
2 „Brazíliának szurkolok és bízom benne, hogy megnyerhetjük a viadalt. A szövetség kapitány, Tite már több éve irányítja a csapatot, jól ismeri a játékosokat, akik nagyon összetartóak és már néhány éve együtt futballoznak. Nagyon erős az együttesünk, odahaza mindenki bízik a végső sikerben, hiszen kiváló futballistáink vannak.”

Spyros Risvanis:
1 „Jó mérkőzéseket és remek hangulatot várok.”
2 „Argentínának fogok szurkolni és szerintem meg is nyerik.”

Alex Pinto:
1 „Szerintem november-december nem a legjobb időpont egy világbajnokság megrendezésére, hiszen a szezon közepén járunk. Ez nem jó a kluboknak és a játékosoknak sem, több válogatottból is kidőltek kulcsemberek sérülés miatt. De ezt az időpontot választották, és mindig jó dolog egy helyen nézni a világ legjobb futballistáit. Szeretnék jó világbajnokságot és sok minőségi együttest látni, jó dolgokat várok ettől a tornától.”
2 „Természetesen hazámnak, Portugáliának szurkolok. Szerintem, van esélyünk nyerni, de számomra jelenleg Argentína az elsőszámú favorit, a legutóbbi 20-30 meccsük túlnyomó többségét megnyerték. A mérkőzéseken úgy néztek ki, mint egy összetartó család, így szerintem ők a legesélyesebbek. Természetesen szeretném, ha Portugália diadalmaskodna – erre van is esély.”

Szánthó Regő:
1 „Leginkább jó mérkőzéseket, fergeteges hangulatot és jó időt várok. Nem különösebben érdekes ez a torna számomra, hiszen Magyarország nem jutott ki, de mindig jó érzés figyelemmel követni egy világbajnokságot. Reméljük, a következőn a magyar válogatott is ott lesz.”
2 „A braziloknak fogok szurkolni és szerintem ők is nyerik meg. Rengeteg olyan játékosuk van, aki képes lehet meccseket eldönteni.”

Sebastian Nebyla:
1 „Várom a jó meccseket. Természetesen figyelemmel fogom követni a vébét, és már a barátnőm is kérdezte, hogy együtt nézzük-e a találkozókat. Kár, hogy a szlovák válogatott nem jutott ki, de biztosan magas színvonalú világbajnokságnak nézünk elébe.”
2 „Szerintem Argentína fut be elsőnek, mert nagyon kívánom ezt Messinek.”

Yhoan Andzouana:
1 „A világbajnokság egy ünnepet jelent az egész bolygó számára. Szép gólokat, támadásokat várok a legmagasabb szinten levő játékosoktól is csapatoktól.”
2 „Szerintem papíron Brazília a legerősebb, de én Franciaországnak fogok szurkolni. Szerintem nekik van a legjobb támadósoruk.”

Dominik Kružliak:
1 „Várom a jó mérkőzéseket, lesz mit néznünk a televízióban.”
2 „Messi miatt és Argentínának kívánnám a világbajnoki címet, mivel ez lesz az utolsó vébéje, de szerintem Franciaország vagy Brazília nyer.

Andrija Balić:
1 „Remélhetőleg egy magas színvonalú világbajnokságot láthatunk jó meccsekkel és szép gólokkal. Természetesen figyelemmel követem a tornát, hiszen Horvátország is részt vesz rajta. Nekik fogok szurkolni és bízom benne, hogy jó teljesítményt nyújtanak majd.”
2 „Remélhetőleg Horvátország diadalmaskodik, de sok remek csapat van még a mezőnyben. Nem vagyok jó tippelő, meglátjuk, ki hódítja el a kupát.”

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies