Jelenlegi hely

2020 január végéig érvényes a hűségkártya

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, december 12 - 16:03 | Közérdekű
Dunaszerdahelyen az eddig érvényes Hűségkártyát január végéig használhatják a jogosult dunaszerdahelyi állandó lakhelyű lakosok és a városban székelő cégek tulajdonosai.
2020 január végéig érvényes a hűségkártya

A 2020-tól érvényes új városi kedvezménykártyát legkésőbb január végéig a postacímére kézbesíti minden jogosultnak a Városi Hivatal. Azok a személyek, akiket a kézbesítő nem ér el, a városházán vehetik majd át a Hűségkártyájukat.

Az új Hűségkártya meghatározatlan időre szól, de a Városi Hivatal minden év végén ellenőrzi, hogy a kártya tulajdonosa maradéktalanul befizette-e  a városnak az adókat és illetékeket. Ha ezt nem történt meg és elmaradás tapasztalható, akkor a kártyát deaktiválják.

A Hűségkártyákat kérvényezés nélkül automatikusan megkapja minden olyan dunaszerdahelyi állandó lakhellyel rendelkező lakos, akinek nincsen  a várossal szemben semmilyen tartozása. 

A Dunaszerdahelyen telephellyel rendelkező cégek és magánvállalkozók is csak akkor jogosultak bizonyos kedvezményekre, ha nincs tartozásuk a várossal szemben, nekik viszont kérvényben kell igényelniük a Hűségkártyát. Az erre vonatkozó nyomtatvány letölthető a város weboldaláról, vagy beszerezhető a városháza portáján.

A Hűségkártya-tulajdonosok kedvezményes belépőjegyre jogosultak a termálfürdőbe, a műjégpályára, kedvezményes utazásra a városi buszon, vagy a jutányos árú parkolókártyát válthatnak ki. 

Továbbá a kártyatulajdonos szülők gyerekei kedvezményt kapnak az iskolai és óvodai étkezdékben, valamint a napközikben, ezen kívül a Hűségkártya-programba bekapcsolódó kis boltokban is kedvezményesen vásárolhatnak.

(dunstreda.sk)