Jelenlegi hely

19 csapat a sikabonyi főzőversenyen

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, szeptember 12 - 08:43 | Hírek
Ma kora délután rendezik meg hatodik alkalommal a Sikikonyhát, vagyis a szabadtűzön készült ételek és házi sütemények versenyét a Sikabonyi Közösségi Ház udvarán. Összesen 19 csapat ételei kerülnek a zsűri elé – délutánra pedig várják a közönséget is, hiszen az ételeket meg is lehet majd kóstolni, illetve koncert várja a kilátogatókat.
19 csapat a sikabonyi főzőversenyen

„A hivatalos megnyitó délután egy órakor lesz, a csapatok akkor kezdenek el főzni” – mondta el Sidó János szervező, a Sikabony Polgári Társulás tagja.

Összesen 19 csapat érkezését várják Sikabonyból, Somorjáról, Hodosból és Nagyabonyból – elkészült ételeiket öttagú zsűri fogja elbírálni.

15–16 óra magasságában már érdemes lesz a kíváncsiskodóknak is kilátogatni, hiszen akkorra már javában készülni fognak a finomabbnál finomabb ételek, amelyek zsűrízése tervezetten fél öt körül lenne. A főzés ideje alatt a hodosi Csemadok csapata ad kultúrműsort, majd délután öt körül lesz a díjátadó, amelyet az Oukey country zenekar koncertje követ. 

Mindenkit szeretettel várnak a Sikabonyi Közösségi Ház udvarára, s egyben kérnek minden kilátogatót, hogy tartsák be a kötelező érvényű járványügyi intézkedéseket!

Címkék: Sikikonyha