Back to top

Továbbra is Csak a pénzről szól!

Publikálva: 2024, szeptember 27 - 14:42
A héten indult a dunaszerdahelyi.sk gazdasági sorozatának, a Csak a pénzről szólnak a második évada a TikTok-on, amelyben Rajkovics Péter a szlovákiai gazdasági kérdéseket igyekszik röviden, érthetően megvilágítani a laikus közönségnek.
Továbbra is Csak a pénzről szól!

„Azt tapasztalom, hogy a közösségi médiában egyre több edukatív tartalom jelenik meg, de a szlovákiai magyar közegben hiányoznak a gazdasági témák bemutatásai. Egy-egy kivételtől eltekintve, amelyben pénzügyi tanácsadók világítanak rá a munkájukat érintő kérdésekre, alig találunk videós tartalmat arról, mit jelenthet számunkra az ÁFA 23 százalékos emelése, mennyi lesz a minimálbér jövőre vagy éppen milyen szociális intézkedések várnak ránk. Februárban ezért is indítottuk útjára ezt a sorozatot, amely nem titkolt célja, hogy többet beszéljünk a felvidéki magyar közegben a mindennapi pénzkérdéseinkről”

– mondta el portálunkat működtető médiavállalat igazgatója, aki 20 éve foglalkozik gazdasági újságírással, s a szlovákiai magyar közgazdászokat tömörítő szakmai szervezet egyik alapítója volt 14 évvel ezelőtt.

Az sem véletlen, hogy a tartalmak a TikTok-on érhetők el, mert napjainkban ez a legdinamikusabban fejlődő közösségi oldal.

„Szeretnénk több korcsoportot is megszólítani, amire a Facebook vagy az Instagram már nem feltétlenül alkalmas, ezért döntöttünk a TikTok-csatorna mellett. A jövőben viszont a Youtube-on is megjelennek majd a sorozat egyes részei”

– nyilatkozta Rajkovics Péter.

A Csak a pénzről szól csatorna a TikTok-on!

Ezt már olvasta?

Cookies