Back to top

Bringázz a munkába: díjátadó

Publikálva: 2024, szeptember 14 - 11:18
Idén Dunaszerdahely ismét részt vett a Do práce na bicykli – Bringázz a munkába versenyen! Az idei év legaktívabb dunaszerdahelyi résztvevői a városi önkormányzattól oklevelet vehetnek át.
Bringázz a munkába: díjátadó

A verseny meghirdetője a Szlovák Köztársaság Közlekedési Minisztériuma, a célja pedig a fenntartható városi mobilitás fejlesztésének támogatása, az önkormányzatok motiválása, hogy területükön minőségi és biztonságos feltételeket teremtsenek a kerékpáron történő közlekedéshez a városban. A verseny továbbá motiválni szeretné a munkáltatókat a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtésére, amilyenek például a kerékpárok tárolási lehetőségeinek kialakítása, vagy a munkába járáshoz kerékpárt használó munkavállalók esetleges prémiumokkal való motiválása. A verseny 2024. június 1-től 30-ig tartott. Részt vehettek rajta akár már 15 éven felüli diákok is, illetve olyan személyek, akik munkába (és/vagy munkából) gyalog járnak, vagy tömegközlekednek.

Az idei év legaktívabb dunaszerdahelyi résztvevői a városi önkormányzattól oklevelet vehetnek át, valamint egy ajándékcsomagot a verseny támogatójától, az Autómentes Nap rendezvény rendszeres résztvevőjétől, a Kellys Bicycles társaságtól.

A díjátadóra 2024. szeptember 17-én 10.00-tól kerül sor a dunaszerdahelyi Fő utcán, az Autómentes napon! Az alábbiakban a díjazottak listája található.

Szeretettel várják a díjazottakat és az érdeklődőket!

Ezt már olvasta?

Cookies