Back to top

Hazai pályán EXTRA: HC DAC

Publikálva: 2024, szeptember 3 - 12:36
A héten extra kiadással jelentkezik a DAC hagyományos beszélgetőműsora, amelyben a MOL extraliga új idénye előtt a HC DAC két képviselőjét, Horváth Zoltán klubelnököt és Debre Viktor vezetőedzőt kérdezik.
Hazai pályán EXTRA: HC DAC

Az előttünk álló hétvégén megkezdődik a női kézilabda cseh-szlovák MOL extraliga új idénye. A tavalyi ezüstérmes és tavasztól már kétszeres szlovák bajnok HC DAC együttese a nyitófordulóban szombaton, 2024. szeptember 7-én 18:00 órától a Kynžvart ellen lép pályára a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban.

A bajnoki rajt előtt a Hazai pályán EXTRA kiadásában foglalkozunk kézilabdacsapatunkkal, amelynek céljairól Horváth Zoltán, a HC DAC elnöke, valamint Debre Viktor vezetőedző beszélnek majd.

A műsort szerdán2024. szeptember 4-én, 18:00 órai kezdettel élőben megtekinthetik a DAC hivatalos Facebook profilján és a YouTube csatornáján.

Az adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni, méghozzá mindkét felületen (Facebook, YouTube). Utóbbin a videó „élő csevegés” fülén, FB profilunkon pedig hozzászólásként az élő beszélgetés alá.

Kövessék élő adásunkat már most szerdán!

Link a YouTube videóhoz: https://youtu.be/l8vZSUdO4Q0
Link a Facebook videóhoz: https://www.facebook.com/events/531944015898242/

Nagy Krisztián / dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies