Back to top

Pályázat az az Idősek Otthona igazgatói tisztségének betöltésére

Publikálva: 2024, július 31 - 06:40
Dunaszerdahely Város a Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának a közfeladatok ellátásáról szóló 2003. évi 552. sz. törvénye és annak későbbi módosításai 5. §-a értelmében pályázatot hirdet az Idősek Otthona igazgatói tisztségének betöltésére.
Pályázat az az Idősek Otthona igazgatói tisztségének betöltésére

A pályázókra vonatkozó követelmények:

Képesítési feltételek:

- legalább 2. fokozatú felsőfokú végzettség

Szakmai gyakorlat:

- legalább 5 év szakmai gyakorlat szociális szférában (mint fő munkaviszony)

A közfeladatok ellátásáról szóló 2003. évi 552. sz. Tt. törvény 3.§ értelmében a munkavégzésre irányuló előfeltételek teljesítése:

- teljes jogképesség,

- erkölcsi feddhetetlenség.

Egyéb feltételek és követelmények:

- vezetői képességek és személyiségbeli előfeltételek,

- szervező- és kommunikációs készség,

- önállóság, felelősségvállalás, határozottság,

- stresszes helyzetekben való munkavégzés képessége,

- időbeli rugalmasság és célorientáltság,

- a vonatkozó jogszabályok, főként a 2008. évi 448. sz. a szociális szolgáltatásokról szóló törvény és az 1991. évi 455. sz. a kisvállalkozásokról szóló törvény, a 2014. évi 219. sz. a szociális munkáról és a szociális és családügyek területén egyes szaktevékenységek végzésének feltételeiről szóló törvény, a közigazgatás költségvetési szabályairól szóló 2004. évi 523. sz. törvény, a 2001. évi 311. sz.Munkatörvénykönyv, a közfeladatok ellátásáról szóló 2003. évi 552. sz. törvény, a közalkalmazottak javadalmazásáról szóló 2003. évi 553. sz. törvény, a személyi adatok védelméről szóló 2018. évi 18. sz. törvény és a 2015. évi 343. sz., a közbeszerzésekről szóló törvény ismerete,

- a szlovák nyelv és a magyar nyelv ismerete szóban és írásban,

- a számítógép és egyéb általános kommunikációs technológia aktív használata.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok listája:

- írásbeli jelentkezés vagy kérelem a meghirdetett pályázatra,

- becsületbeli nyilatkozat az erkölcsi feddhetetlenségről,- a személyes adatok feldolgozásáról szóló hozzájáruló nyilatkozat az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) (továbbiakban csak „GDPR“), valamint a 18/2018 T.t. számú személyes adatok védelméről és némely törvény módosításáról és kiegészítéséről szóló törvény alapján,

- motivációs levél,

- strukturált szakmai önéletrajz a szociális szférában szerzett szakmai gyakorlat teljes időtartamának és a vezetői beosztásban szerzett tapasztalatok teljes időtartamának feltüntetésével, telefonos és e-mailes elérhetőség megjelölésével,

- a szociális területen végzett szakmai gyakorlat igazolása, az ezen a területen végzett munka pontos időpontjának megjelölésével, az elvégzett munkatevékenységek rövid leírásával,

- a legmagasabb végzettséget igazoló okirat hitelesített fénymásolata (külföldön szerzett diploma esetén a 2015. évi 422. sz., a végzettséget igazoló okiratok és szakmai képesítés elismeréséről szóló törvény értelmében szükséges csatolni a szakma gyakorlására feljogosító okiratot vagy a Szlovák Köztársaság Oktatás-, Tudomány-, Kutatás- és Sportügyi Minisztériumának állásfoglalását),

- becsületbeli nyilatkozat az egészségügyi alkalmasságról,

- becsületbeli nyilatkozat a teljes jogképességről,

- becsületbeli nyilatkozat a kérelemben feltüntetett adatok valódiságáról,

- A dunaszerdahelyi Idősek Otthona irányvonalának koncepciója és tevékenységének javítása a rendelkezésre álló pénzügyi források ésszerű felhasználásával, legalább 5 éves időtartamra - minimum 5, maximum 10 oldal A4-es formátumban. A koncepciótervezetnek érthetőnek, tényszerűnek, megvalósíthatónak és pénzügyileg fenntarthatónak kell lennie.

A pályázatra való jelentkezés határideje: 2024. augusztus 23. (beleértve)

A jelentkezést be lehet nyújtani:

személyesen a Dunaszerdahely Városi Hivatal, Fő utca 50/16, címen található iktatójába, lezárt borítékban, 12,00 óráig, és kérjük feltüntetni: „Výberové konanie – riaditeľ ZpS DS”. A leadás időpontja az iktatóba való benyújtás napja vagy postai úton a Dunaszerdahely Városi Hivatal címére (Mestský úrad Dunajská Streda, Hlavná 50/16, 929 01 Dunajská Streda) lezárt borítékban és kérjük feltüntetni: „Výberové konanie – riaditeľ ZpS DS”. A postabélyegzőn szereplő dátum legkésőbb a jelentkezési határidő időpontja lehet.

A pályázat meghirdetője fenntartja azon jogát, hogy a kiírás feltételeit nem teljesítő jelentkezőket, illetve azokat, akik a megadott határidőn belül nem nyújtották be a szükséges dokumentumokat, nem sorolja be a pályázatba. A határidő után benyújtott pályázatok szintén nem kerülnek be a kiválasztási eljárásba.

Munkaköri leírás:

Az Idősek Otthona költségvetési szervezet vezetése és az azzal kapcsolatos feladatok ellátása.

Az intézményvezetői kinevezés időtartama

5 év, 2024. október 1-jétől

Bérezési feltételek:

Az SZK NT közalkalmazottak javadalmazásáról szóló 2003. évi 553. sz. törvénye és a 2004.évi 341. sz., a közfeladatok ellátása során végzett tevékenységek besorolásáról szóló kormányrendelet és annak későbbi módosításai értelmében. A munkabér a közalkalmazottak javadalmazásáról szóló 2003. évi 553. törvény 4.§ és későbbi módosításai értelmében az elért legmagasabb végzettség és a szakmai gyakorlat időtartama alapján kerül meghatározásra.

A vezető-kiválasztási eljárás módja:

személyes egyéni interjú a kiválasztási bizottság előtt, melynek célja a benyújtott fejlesztési terv megvédése, valamint a pályázó képességeinek és szakmai tudásának igazolása. A vezető-kiválasztási eljárás eredménye ajánlás jellegű. Az Idősek Otthona igazgatójának kinevezéséről a polgármester javaslatára Dunaszerdahely Város Képviselő-testülete határoz az önkormányzatokról szóló 1990. évi 369. sz. törvény 11.§ (4) bekezdés l) pontja értelmében.

A meghatározott pályázati feltételeket teljesítő jelentkezőket a meghallgatás időpontjáról és helyszínéről írásban értesítjük.

Kelt Dunaszerdahelyen, 2024. július 25-én

Dr. Hájos Zoltán, polgármester

Ezt már olvasta?

Cookies