Back to top

Almási László: Ha ők képesek voltak rá...

Publikálva: 2024, július 30 - 06:43
„Mindegyik támadó örül a gólnak, főleg, ha rögtön az első bajnoki mérkőzésen betalál. Viszont még értékesebb lenne, hogy győztünk volna.” A 25 éves csatár első bajnoki találatát szerezte együttesünk színeiben.
Almási László: Ha ők képesek voltak rá...

„Azt mondanám, balszerencsés döntetlen született, a hosszabbítás perceiben megadott büntető miatt veszítettünk pontokat. Sokkal boldogabb lennék, ha győztes gól lett volna az enyém, de sajnos ilyen a futball. Néha elvesz, máskor pedig ad. Remélhetőleg a következő héten nekünk lesz szerencsénk. Mindegyik támadó örül a gólnak, főleg, ha rögtön az első bajnoki mérkőzésen betalál. Viszont még értékesebb lenne, hogy győztünk volna” – nyilatkozta a Niké Liga új idényének 1. fordulójában megrendezett Kassa-DAC (2:2) összecsapása után csapatunk 25 esztendős támadója, Almási László. A 11. percben ő szerezte a meccs első találatát, miután Dimun pontos beadását küldte fejjel a hazai kapuba.

A DAC neveltje számára, aki a mostani idény előtt több, mint öt év után tért haza, a Kassa hálójába lőtt gól az első bajnoki volt számára sárga-kékben. A kupasorozatban már betalált, méghozzá 2018 őszén Puhóban. „Szerettünk volna javítani az azerbajdzsáni vereség után és mivel szerda óta nem voltunk otthon, három ponttal utazni Kassáról. Viszont még csak az elején jár a szezon, nem tudni, milyen állapotban van a többi csapat és milyenben vagyunk mi. Legalább 5-6 mérkőzésnek le kell mennie, hogy láthassuk, miként néz majd ki a bajnokság. Jelenleg az a lényeg, hogy a héten odahaza győzzünk.”

A keleti túra nem a várt eredményeket hozta. A bakui 0:4-es vereség alkalmával Laci a 66. percben lépett pályára, tegnap a kezdőcsapatban kapott helyet és a 73. percig futballozott. „Ami a csütörtöki visszavágót illeti, mi is győzhetünk négygólos különbséggel. Semmiképpen sem adjuk fel. Ha ők képesek voltak négy gólt lőni, miért ne sikerülhetne nekünk is?” – tette fel a költői kérdést a kilencszeres szlovák válogatott labdarúgó, majd hozzátette: „A lényeg, hogy bízzunk a csodában.”

Forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies