Back to top

DAC 120: Falfestés díszíti majd a lelátók oldalfalát

Publikálva: 2024, július 21 - 20:37
A DAC klub 120 éves múltja és legendás személyiségei előtt tisztelegve új, színes falfelület díszíti majd a MOL Aréna AB és BC bejáratánál a lelátó oldalfalát.
DAC 120: Falfestés díszíti majd a lelátók oldalfalát

„Megalakulásunk 120. évfordulója alkalmából a MOL Aréna termeiben még idén nyáron kialakítjuk a megújult DAC Múzeumot, melynek célja, hogy méltóképpen megemlékezzünk a klub elmúlt 120 évéről, bemutassuk annak történelmi mérföldköveit, és tisztelegjünk a régió és a közösség előtt, amely mindig is szoros kapcsolatban állt a klubbal.

A múzeum tárlata a MOL Aréna különböző termeiben kap helyet, ahol a látogatók részletesen megismerkedhetnek klubunk történetével, nagy pillanataival és legendás személyiségeivel. A kiállítás gazdag vizuális anyaggal várja a szurkolókat, hogy minél mélyebben belemerülhessenek a DAC világába.

A tárlat egyik kiemelkedő eleme a lelátók oldalsó falain elhelyezkedő hatalmas rajzok és falfestések lesznek, amelyek a klub 120 éves múltját és legendás alakjait ábrázolják. Ezek az új, színes falfelületek díszítik majd a MOL Aréna AB és BC bejáratánál található lelátók oldalfalát, látványos és emlékezetes élményt nyújtva a stadionba látogatók számára.

A DAC Múzeum megnyitásával klubunk nemcsak a saját múltját ünnepli, hanem a szurkolók és a közösség iránti tiszteletét is kifejezi, hiszen a múzeum egy olyan hely lesz, ahol mindenki átélheti a DAC történetének legfontosabb pillanatait és büszkén emlékezhet meg azokról, akik hozzájárultak a sikereinkhez.”

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies