Back to top

Dominik Kružliak: Az egészség az elsődleges

Publikálva: 2020, november 2 - 18:56
„Jó formában vagyunk, szerettünk volna pályára lépni, de tiszteletben kell tartanunk a tényt, hogy a Szered több futballistája is megfertőződött.” A DAC védője a jelenlegi helyzetről nyilatkozott.
Dominik Kružliak: Az egészség az elsődleges

„Még a Rózsahegy színeiben egyszer Nagymihályon kellett volna játszanunk, de annyi hó esett, hogy a mérkőzés végül elmaradt a pálya alkalmatlansága miatt. Olyat még nem éltem át, ami a hétvégén történt meg, hogy betegség vagy vírus miatt halasztják el a soron következő összecsapást” – válaszolt Dominik Kružliak arra a kérdésünkre, hogy a Fortuna Ligában töltött évei idényei alatt volt-e már tapasztalata elhalasztott mérkőzésekkel. „Semmit sem tehetünk ellene, a koronavírus az egész világon jelen van. Az egészség az elsődleges, mi pedig már annak is örülhetünk, hogy egyáltalán megy a bajnokság. Természetesen jó formában vagyunk, szerettünk volna pályára lépni, de tiszteletben kell tartanunk a tényt, hogy a Szered több futballistája is megfertőződött. Majd bepótoljuk a mérkőzést, ha egészségesek lesznek. Szombaton abszolváltunk egy egymás közötti mérkőzést, így mindenkinek a lábában van 90 percnyi játék. Ezt követően szabadot kaptunk és a héten már elkezdjük a felkészülést a Pohronie elleni összecsapásra.”

 

A szerediek elleni hétvégi találkozóval kezdetét vette volna számunkra az alapszakasz második fele. Hogyan értékeli a 24 éves védő az idény eddigi menetét? „Azt gondolom, az eredményekkel és a mutatott játékkal is elégedettek lehetünk, vezetjük a bajnokságot a Slovan előtt. Kár a Zsolnán elhullajtott pontokért, még ha néha mindegyik csapat képes is gyenge napot kifogni. Szintén sajnálom a linzi vereséget, ami az Európa-ligából való kiesésünket jelentette. Ez volt a legnagyobb csalódás számomra, de szerintem jó focit játszunk és az eredmények is jönnek” – tette hozzá Kružliak, aki már nem is tudja pontosan, hogy koronavírus-tesztet abszolvált már összesen. „Nehéz összeszámolni, hiszen folyamatosan tesztelnek minket, de legalább húszat már biztosan. Nem túl kellemes, de lehet ezzel élni. A lényeg az, hogy továbbra is mindig negatív legyen az eredmény.” 

forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies