Back to top

A női csapat várja a szurkolókat a vasárnapi bajnoki rangadóra

Publikálva: 2019, április 10 - 09:38
Teljes gőzzel készül egyik legnagyobb bajnoki összecsapására a HC DAC Dunaszerdahely női csapata.
A női csapat várja a szurkolókat a vasárnapi bajnoki rangadóra

„Elérkeztünk ahhoz az időszakhoz, amiért több éven át dolgoztunk. Az előttünk álló megmérettetések egyik legfontosabb mérkőzéséhez, a mögöttünk álló időszak mérdföldkövéhez értünk – kezdte várakozásának taglalását Horváth Zoltán klubelnök. – Olyan állomáshoz értünk, ami a jövőnk szempontjából meghatározó, a képzeletbeli vonatunk teljes gőzzel száguld, látjuk a MOL Extraliga fényét magunk előtt, azt a fényt, amiért nap mint nap keményen dolgozunk, tevékenykedünk.

Amellett, hogy bízom a csapatunk erejében, szellemiségében, képességében, nagy szükségünk van a vasárnapi bajnoki rangadón arra, hogy eggyel több játékossal legyünk a pályán. Szükségünk van szurkolóink motiváló lelkesítésére, arra a kivételes és egyedi hangulatra, amit csak a dunaszerdahelyi szurkolók tudnak megteremteni bárhol és bármikor. Nagy örömömre szolgál az az érdeklődés, buzdítás, amit nap mint nap a klub, a csapataink iránt tapasztalok korosztálytól függetlenül. Ezúton is köszönöm a klub, a csapatok, a lányok nevében is, fontos számunka a pozitív visszajelzés, a szeretet, a megerősítés, hogy jó úton járunk.
Kérek szépen minden szurkolót, érdeklődőt, jöjjön el, és lelkesítse, segítse a csapatot a Stomfa elleni hazai mérkőzésünkön.”

Találkozzunk a vasárnapi rangadón minél többen. Mindenki hozzon magával valakit – töltsük meg a sportcsarnokot, legyünk eggyel többen a pályán!

Forrás: vskds.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: női kézilabda
Cookies