Back to top

Egy másik Zsolna vár ránk

Publikálva: 2017, november 15 - 13:37
Augusztus végén odahaza 4:2-es vereséget mértünk a zsolnaiakra. Onnantól azonban Adrián Guľa védencei mindössze kétszer szenvedtek vereséget, és egy ponttal lemaradva a tabella harmadik helyén állnak mögöttünk.

A két csapat első egymás elleni mérkőzésén odahaza nem adtunk esélyt a Zsolnának a pontszerzésre, de a szombati összecsapáson egy teljesen más összecsapásra kell készülnünk, hiszen a DAC színeiben Pačinda és Kalmár sem léphet pályára sárga lapos eltiltás miatt. Viszont továbbra is rendelkezésre áll a csapatkapitány Ljubičić és a fiatal Divković, akik a szezon elején betaláltak a szombati ellenfelünknek. „Nagyon erős csapatunk van, minden posztra jó alternatívával rendelkezünk. Ezért mindegy, ki szerzi a gólt, hiszen mindenki az eredményt fogja nézni, nem pedig a gólszerző nevét,” ecsetelte Marin Ljubičić.

Főleg a zsolnaiak ötmeccses győzelmi sorozata jelenthet figyelmeztetést a számunkra, amelyet azonban nagy meglepetésre az utolsó helyen álló Szenice tört meg. „Ebben a bajnokságban bárki legyőzhet bárkit, ezért is egyre attraktívabb a Fortuna Liga. Két remek, sok munkával telített hét áll mögöttünk, jól felkészültünk erre a fontos összecsapásra. Ha csak a saját teljesítményünkre és az edző utasításaira összpontosítunk, akkor sikeresek leszünk,” fűzi hozzá Divković.

Kulcsfontosságú lesz tehát, hogy továbbra is csapatként és egymásért küzdve futballozzunk, ahogy azt a szezon eddigi részében tettük. „Nagyon jó kollektívát alkotunk, egymásért kell küzdenünk. A csapat minden egyes tagja fontos. Az idény alatt általában mindenkinek megadatik a lehetőség, hogy megmutassa, ő is a csapat segítségére tud lenni,” zárja le a csapatkapitány.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies