Back to top

Nyílt nap és búcsú a régi főtribüntől

Publikálva: 2017, október 2 - 17:57
Benéznél a DAC öltözőjébe, és találkoznál a játékosokkal?

Már hamarosan elkezdődnek az öreg tribün bontási munkálatai, ám szurkolóinknak még felkínálunk egy egyedi lehetőséget, hogy eljöjjenek és elbúcsúzzanak tőle.

Maga a búcsúzkodás egyedi módon, méghozzá Nyílt nap formájában történik, amely 2017. október 4-én, 15.00 és 18.00 óra között kerül megrendezésre. A Ligás Klubok Uniója és a Futballmánia által szervezett legújabb projektről van szó, melynek célja, hogy közelebb hozza a bajnokságot és annak szereplőit a szurkolókhoz.

A Nyílt nap során a MOL Aréna több olyan helyiségét is megnyitjuk, amelyekben csak különleges alkalmakkor járhattak a szurkolók. Például lehetőségük nyílik betekinteni a játékosok és az edzők öltözőjébe, a sajtóközpontba, vagy közelről kiélvezni a játéktérre való kilátást.

Az öreg főtribünben való barangolást, amely szép lassan átadja a helyét az újnak, a klub trófeáinak és a klublegendák mezeinek kiállítása teszi színesebbé. A fénykép- és aláírásvadászok számára játékosaink és edzőink is rendelkezésre állnak.

Bízunk benne, hogy nagy számban látogatnak majd ki a stadionba, akárcsak a hazai mérkőzések során. Használják ki ezt az egyszeri lehetőséget, hogy bepillanthassanak azokba a helyiségekbe, ahova általában a szurkolóknak nincs bejárásuk! Már holnapután várjuk önöket, a belépés ingyenes.

Az első állomást a forgókapuk mellett találják, ahol a Nyílt napra való beléptetés is lesz. Ott arcfestés, versenyek és különféle akciók várja önöket - csakúgy, mint a Fanshop. A többi kísérőprogramról és a különféle meglepetésekről a helyszínen tájékozódhatnak. 

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies