Jelenlegi hely

Sport

Csütörtökön kezdődik a labdarúgó-világbajnokság

2018.06.13

A házigazda Oroszország és Szaúd-Arábia csütörtöki mérkőzésével veszi kezdetét a XXI. labdarúgó-világbajnokság, amelyen elsősorban az európai csapatok és Brazília számítanak favoritnak. Szlovákia és Magyarország ezúttal is hiányzik a tornáról, de egy...

Öt érmet szereztek a birkózóink!

2018.06.10

Szombaton Hakszer Tibor és Vajas József edzők vezetésével Bán városában szerepeltek a dunaszerdahelyi ifjú birkózók. A versenyre Szlovákia, Magyarország, Csehország, Lengyelország és Ausztria 22 klubjának 161 birkózója nevezett be.

TOUR DE KUKKONIA kerékpárverseny és családi biciklitúra

2018.06.08

Június 24-én első alkalommal rendezi meg a Kukkonia Polgári Társulás és Dunaszerdahely városa a TOUR DE KUKKONIA országúti kerékpárversenyt és családi bringatúrát, melynek különlegessége, hogy a bicikliverseny útvonala végigkalauzol bennünket Kukkónián,...

Gólok a hátam mögött 18.

2018.06.08

Térjünk vissza még egy gondolat erejéig a pozsonyi Slovan elleni mérkőzésre. Akkor a 7139 néző teltházat jelentett. Az Aréna minden addig elkészült talpalatnyi részére elkelt a belépő, az öreg lelátóra pedig további 300 jegyet kaptak a vendégszurkolók. Mi...

Gólok a hátam mögött 17.

2018.05.31

2017-ben, hatvannyolc napos szünet után folytatódott a bajnokság. Ezalatt a DAC megjárta a törökországi edzőtábort, és a Miava kilépett a Fortuna Ligából. Arénánk új főtribünjének alapjait lerakták, az öltözőbe új arcok érkeztek.

Sárga-kék rajongók Angliából

2018.05.29

A szerelem hozta az angliai Ashley Shardlowot Dunaszerdahelyre, aki focirajongóként rögtön meg is szerette a DAC mérkőzések hangulatát.

Nyugat-Szlovákia legjobbja lett

2018.05.29

Újabb kimagasló sikert ért el a MegySport atlétikai klub kiválósága, Vodnyánszká Renáta, aki ezúttal a nyugat-szlovákiai kerületi bajnokságon ismét aranyérmet szerzett - számol be a sportolunk.sk.

Pénteken nyit az új dunaszerdahelyi edzőterem

2018.05.29

A Kisudvarnoki úton, a gokart pályával szemben egy vadonatúj épületben kapott helyet a városunk legújabb edzőterme, amely abból a célból épült, hogy a CrossFit és a küzdősportok szerelmesei méltó környezetben edzhessenek.

Mozgásban!

2018.05.28

Városunk alsó tagozatos tanulói már 21. alkalommal vettek részt május 25-én a dunaszerdahelyi Szabadidős testnevelés és sportklub rendezvényén a sportcsarnokban. Az esemény fő célja, hogy a gyerekeket szórakoztató és játékos módon sarkallja mozgásra,...

A mozgás önmagában nem elég

2018.05.28

A nyári hőség már tavasszal ránk köszöntött, s ezért egyre többen igyekeznek megfelelő „fürdőruhaformába” hozni magukat, ezzel együtt pedig a fitnessközpontok is megtelnek. Mégis mivel érdemes kezdeni az edzést, ha szeretnénk jobb formába lendülni?

Bronzot hozott Heni

2018.05.27

Elképesztő eredményt ért el a Somorján szombaton és vasárnap megrendezett 9. WBPF Európa-bajnokságon Katona Heni.

Oldalak