Jelenlegi hely

Sport

Veszprémben nem csak a foci jegyében

2018.02.20

A Sportgimnázium és a Vidékfejlesztési Szakközépiskola 23 tanulója és 2 edzője négynapos kiránduláson vettek részt a Határtalan program keretén belül Veszprémben, a baráti Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégiumban.

Háromgólos galgóci vereség

2018.02.19

A dunaszerdahelyi női kézilabdacsapat a sikeres ősz után megkezdte a pontvadászatot az I.ligás küzdelmek második felében.

Lipóti döntetlen

2018.02.19

A dunaszerdahelyi férfi kézilabdacsapat a hétvégén a Duna másik partján található, Lipót település csapatával mérte össze tudását.

Gólok a hátam mögött 5.

2018.02.15

Rózsahegyre ritkán megy a DAC-szurkoló. Már, hogy nyerni! Valahogy mindig vezetünk, aztán a végére elfáradunk. Ha fel kellene állítani egy rangsort, hol mennyire szigorú a beléptetés, bizony pont ez a helyszín „verné” akár Nagyszombatot!

A Szabó Gyulások nyerték a járási futsal döntőt

2018.02.06

A Szabó Gyula Alapiskola futsal csapata megnyerte a járási bajnokságot. A Nagymegyeren megrendezett fináléban felszabadult örömjátékkal, de mégis összeszedetten játszva, mindhárom ellenfelüket térdre kényszerítették.

Tizenhét érem a diák liga első fordulójában!

2018.02.03

Szombaton Hakszer Tibor és Vajas József edzők vezetésével Trencsén városa adott otthont a szabadfogású birkózó diák liga első fordulójának, amelyre 14 klub 153 versenyzője nevezett be. A dunaszerdahelyiek jól kezdték az első fordulót, összesen 17 érmet...

A Seishin Karate Klub megint kiválóan helytállt

2018.02.03

Az elmúlt hétvégén a lengyelországi Rzeszów városában rendezték meg a Kárpátia Kupa Nemzetközi karateversenyt 12 ország (Ausztria, Belgium, Csehország, Horvátország, Spanyolország, Litvánia, Fehéroroszország, Ukrajna, Magyarország, Svédország, Szlovákia és...

Gólok a hátam mögött 3.

2018.01.31

Kezdjük az újabb részt egy jó kis kupameccsel itt a „kertek alatt”. A helyszín Érsekújvár, az eredmény borítékolható, a továbbjutás garantált. Éppen csak az egyik helyi rendező borzolja a kedélyeket, miszerint „túl hangosak vagyunk!” Lévén, az újvári...

Remekeltek a Danubia Íjászklub tagjai

2018.01.30

A dunaszerdahelyi Danubia Íjászklub fiatal tehetségei újra eredményesen szerepeltek a január 14-én Hattyúpatakon (Viničné) megrendezett Karol Noskovič emlékversenyen.

Gólok a hátam mögött 2.

2018.01.25

Ott folytatom, ahol abbahagytam. Szóval… Mocsonokon egy egyszerű kupameccsnek nézett ki a találkozó, aztán rögtönöztünk. Történt ugyanis, hogy a mérkőzés előtt a DAC tizenkét éves „palántái” is pályára léptek, majd a vendégszektorba keveredve a szurkolásba...

Gólok a hátam mögött 1.

2018.01.19

Hosszú, forró nyár volt 2014-ben. Mit is várhat az ember az év legmelegebb évszakától, mint verőfényes napsütést, tikkasztó hőséget, na és persze DAC-győzelmeket! Száztíz éves volt a klub abban az évben.

Kézis lányok a MOL Akadémián

2018.01.18

A szezon első felében kiválóan teljesítő dunaszerdahelyi női kézilabdacsapat már két héttel ezelőtt elkezdte a felkészülést a bajnokság következő részére.

Lakatos nyártól Norvégiában folytathatja

2018.01.15

A dunaszerdahelyi Lakatos Rita, aki a Győri ETO kötelékébe tartozik, de jelenleg a Vác női kézilabdacsapatában van kölcsönjátékban, a nyáron a norvég a Byasen együtteséhez kerülhet - írja a Nemzeti Sport.

Csápai Zoltán lett a bajnok

2018.01.14

Szombaton a városi sportcsarnokban zajlott a járási asztalitenisz bajnokság, amelyen 75 versenyző mérte össze tudását.

Magabiztos Vámbérys győzelem

2018.01.13

A Vámbéry Ármin Alapiskola lányai nyerték a járási floorball bajnokság A. csoportjának első fordulóját pénteken a városi sportcsarnokban.

Oldalak