Jelenlegi hely

Közérdekű

Így érjen el bennünket a Facebookon!

2017.12.07

A Facebook Felfedező hírfolyamának szlovákiai bevezetésével sokan nem találják meg eddigi kedvenc oldalaikat. Újra megmutatjuk, hogy a portálunkat miképp lehet elérni a közösségi hálón!

Adventi gyertyagyújtás

2017.12.03

Dunaszerdahely Város Önkormányzata és dr. Hájos Zoltán polgármester tisztelettel meghívj Önt és kedves családját a városi adventi koszorú a történelmi egyházak részvételével történő ünnepélyes megáldására és az első gyertyájának meggyújtására.

Leesett az idei első hó!

2017.11.29

Ma estére megérkezett a Dunaszerdahelyt idén először köszöntő hóesés – az előrejelzések szerint kitart, ugyanis holnap reggel is esni fog. Vagyis várhatóan a reggeli közlekedés is biztosan döcögősebb lesz! Érdemes ezért kicsit korábban indulnunk a munkába!

Pénteken kezdődik a karácsonyi vásár!

2017.11.29

December 1-jén nyílik meg a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren a karácsonyi vásár, ahol a hangulatos kirakodóvásáron, a gyerekprogramokon, a koncerteken túl igazi karácsonyi ízekkel is elcsábítják majd a kilátogatókat. Mutatjuk a...

Figyelem - módosított nyitvatartás

2017.11.25

A Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár felhívja a látogatók figyelmét, hogy a 2017 év végi és 2018 év eleji ünnepek alatt módosított nyitvatartással várják az érdeklődőket.

Nem csak a temető fog megújulni Sikabonyban

2017.11.25

A sikabonyi Öreg temető revitalizációjáról, valamint egyéb Sikabonyt érintő kérdésekről szervezett november 23-án a Sikabonyi Közösségi Házban lakógyűlést a településrész polgárai számára a Sikabony Polgári Társulás és a városi hivatal. 

Amikor a depresszió réme kopogtat

2017.11.20

A karácsonyi ünnepek közeledtével nem csak a pozitív érzelmeket éljük meg fokozottan, hanem sok esetben a depresszió, a magány, az érzelmi zavarok is felerősödnek bennünk.

Munkalehetőség

2017.11.20

Dinamikusan fejlődő, erős háttérrel, pontos vízióval rendelkező közösségünk további hatásos kommunikációra, kreativitásra, csapatmunkára, bizalomra alkalmas munkatársakat keres.

Oldalak