Jelenlegi hely

Közérdekű

Arany Opus Díj 2017

2017.08.18

A Szlovákiai Magyar Írók Társasága Arany Opus Díj címmel szépirodalmi pályázatot hirdet szlovákiai magyar (állandó szlovákiai lakhellyel rendelkező) szerzők számára.

Szent István-napok – helyszínváltozás

2017.08.17

Dunaszerdahely város önkormányzata ezúton értesíti az érdeklődőket, hogy a szombati, várhatóan rossz időjárás miatt a Szent István-napok aznapi programja, a Mátyás, az igazságos című rockopera a Vásártér helyett a városi sportcsarnokban kerül megrendezésre,...

Pályázat ösztöndíjjal támogatott doktori képzésre

2017.07.23

Magyarország Emberi Erőforrások Minisztériuma az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel közösen nyílt pályázatot hirdet a 2017/2018-as tanévben a magyarországi felsőoktatási intézmények magyar állami ösztöndíjjal támogatott doktori képzésére.

Egy hónapig jelentős forgalomkorlátozás!

2017.07.19

Mint már korábban jeleztük, holnaptól jelentős forgalomváltozással kell számolnia a városban közlekedő autósoknak, kerékpárosoknak, ugyanis egy hónapra teljesen lezárják a Fő és a Galántai úti körforgalmat.

Csütörtöktől lezárják a körforgalmat

2017.07.18

Július 20-tól kezdődnek a lezárások városunkban, amelynek oka a Galántai út és a Fő utca találkozásánál található nagy körforgalom átépítése, a letérősávok kialakítása, ezzel pedig a városi forgalom meggyorsítása.

Oldalak