Jelenlegi hely

Hírek

Naszvad nyerte a Felvidéki Vágtát

2017.06.25

Az idei, harmadszorra rendezett Felvidéki Vágta döntőjében Érsekújvár, Tallós és Naszvad versenyezhetett a mindent eldöntő futamban, amelyet végül fejhosszal Naszvad nyert meg.

Ilyen is volt a Felvidéki Vágta

2017.06.25

Szombaton folyamatosan beszámoltunk a III.Felvidéki Vágta eseményeiről, amelyet végül a naszvadiak nyertek, méghozzá Bobek László Timotei nevű lovával.

Felvidéki Vágta – első nap

2017.06.23

Megnyitotta kapuit ma a Felvidéki Vágta, a budapesti Nemzeti Vágta dunaszerdahelyi előfutama – a többszáz érdeklődőt estére elsősorban Kálmán Imre halhatatlan operettje, a Csárdáskirálynő vonzotta ki a sikabonyi reptérre.

Lelkes Gábor lett az új elnök

2017.06.22

A Szent Erzsébet Egészségügyi és Szociális Munka Főiskola dunaszerdahelyi előadótermében zajlott csütörtök délután a Szlovákia Magyar Közgazdász Társaság tisztújító közgyűlése.

Márkaépítés felsőfokon

2017.06.22

Az I. Felvidéki Junior Expót, a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének márkaépítéssel foglalkozó rendezvényét, amelynek fő célja a felvidéki magyar vállalkozások bemutatása, kapcsolatépítő és üzleti találkozók megvalósítása, ma délelőtt...

Csütörtökön Felvidéki Junior Expo Dunaszerdahelyen

2017.06.21

Csütörtökön, június 22-án rendezik meg városunkban az első alkalommal sorra kerülő Felvidéki Junior Expót, amelynek a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ szolgál helyszínül. A rendezvény ötletgazdája a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége.

Tibike boldogsága

2017.06.19

A kedves olvasók, minden bizonnyal emlékeznek Nagy Tibike kapcsán arra a felhívásra, amelyet még márciusban fogalmaztam meg és olvasható volt a portálon. Akkor egy olyan speciális kocsi megvásárláshoz kértem a segítségüket, amely segítségével az ágyban...

Gulyások, grillek, sütemények

2017.06.18

A Sikabony Polgári Társulás a szabad tűzön készült ételek és házi sütemények versenyét szombaton harmadik alkalommal rendezte meg – ismét osztatlan sikerrel.

Jövő héten Felvidéki Vágta!

2017.06.13

Június 24-én immáron 3. alkalommal rajtolnak el a Felvidéki Vágta futamai Dunaszerdahelyen, a sikabonyi reptéren. A rendezvény 2017-ben kétnaposra bővül, a programok már június 23-án, pénteken elkezdődnek.

Egyre jobb körülmények a szülésre

2017.06.13

A Svet zdravia dunaszerdahelyi kórházának újszülött-osztályán ma mutatták be azon újdonságokat, amelyek a kismamák és gyermekeik kényelemérzetét, valamint a páciensekkel való kommunikáció javítását szolgálják.

A nem kis kémikus

2017.06.13

Sághy Péter az 50 tehetséges magyar fiatal program 2017-es résztvevője. Kémia szakos egyetemi hallgató, méghozzá felsőfokon, amit az is igazol, hogy lakhelye, Dunaszerdahely már az érettségije évében Pro Urbe Juvanis díjjal tüntette ki. A legkiválóbb...

„Körbetekerték” a várost

2017.06.10

A kerékpározás népszerűsítése, illetve a közösségben eltöltött családi programok fontosságának a hangsúlyozása volt a célja a X. Családi bringásnapnak, amelyet Győry Attila szervezett.

Kiértékelték a kerékpáros versenyt

2017.06.07

A besztercebányai Polgári kezdeményezés a kerékpározásért szervezet koordinálásában májusban zajlott az a Közlekedésügyi minisztérium által meghirdetett verseny, amelybe cégek, intézmények csapatai kapcsolódhattak be országszerte, s amelynek célja a...

Jól szerepeltek a sikabonyiak

2017.06.05

A Sikabonyi önkéntes tűzoltók ismét versenyen vettek részt, múlt szombaton Sülben mérték össze tudásukat kollégáikkal.

Gyereknapi szórakozás

2017.06.04

A hétvége valóban a gyerekeké volt: több programmal is nekik, illetve szüleiknek kedveskedtek a június 5-ei szombaton – Sikabonyban így a Sikabony Polgári Társulás szervezte meg a korábbi évekhez hasonlóan a városrész gyereknapját a közösségi ház udvarán.

Felhőtlen családi nap

2017.06.04

Szó szerint felhőtlen volt a Vámbéry Alapiskolában a június első szombatja: az iskola családi napján ugyanis a kellemes szórakozást verőfényes napsütés varázsolta igazán kellemes nyári programmá.

Oldalak