Jelenlegi hely

birkózás

Tizenhét érem a diák liga első fordulójában!

2018.02.03

Szombaton Hakszer Tibor és Vajas József edzők vezetésével Trencsén városa adott otthont a szabadfogású birkózó diák liga első fordulójának, amelyre 14 klub 153 versenyzője nevezett be. A dunaszerdahelyiek jól kezdték az első fordulót, összesen 17 érmet...

Öt érem Ausztriából!

2017.12.10

Szombaton Gaál Attila és Juhász Mária edzők vezetésével.az év utolsó versenyén az ausztriai Mörbischben léptek szőnyegre a dunaszerdahelyi birkózók. A versenyre Ausztria, Szerbia, Szlovákia, Csehország, Magyarország 162 versenyzője nevezett be.

Beszélgetés a dunaszerdahelyi birkózásról

A Dunaszerdahelyi Birkózó Klub gazdag múltat tudhat maga mögött, s az elmúlt években ismét fénykorát éli. A klub versenyzői rengeteg hazai és nemzetközi sikert értek el, és az eredményesség a jövőben is folytatódhat.

Helyszín: 
Vermes-villa
Belépő: 
ingyenes
dec 01

Beszélgetés a dunaszerdahelyi birkózásról

2017.11.27

A Dunaszerdahelyi Birkózó Klub gazdag múltat tudhat maga mögött, s az elmúlt években ismét fénykorát éli. A klub versenyzői rengeteg hazai és nemzetközi sikert értek el, és az eredményesség a jövőben is folytatódhat.

Juhász Mária a világbajnokságra készül

2017.11.19

A Szlovák birkózó válogatott hétfőn indul a lengyelországi U-23 birkózó világbajnokságra, amelyen Juhász Mária a Dunszerdahelyi birkózó klub versenyzője húzza magára a címeres mezt.

Megyei elismerésben részesült

2017.11.16

A nemzetközi diáknap alkalmából a Nagyszombat Megyei Önkormányzat díjban részesítette a sportban elért eredményeiért a birkózó Hakszer Balázst, a dunaszerdahelyi Sportgimnázium diákját.

Csörgő Tamás szlovák bajnok a serdülők között

2017.11.12

Szombaton Somorján került megrendezésre a serdülők kötöttfogású országos bajnoksága, amelyre 19 klub versenyzői neveztek be. Gaál Attila, Hakszer Tibor és Vajas József edzők vezetésével 11 dunaszerdahelyi birkózó indult harcba az érmes helyezésekért.

Hakszer Balázs szlovák bajnok a felnőttek között!

2017.11.05

Szombaton Szinna városa adott otthont a szlovák felnőtt szabad- és kötöttfogású birkózó bajnokságnak, amelyre összesen 110 versenyző nevezett be. Gaál Attila és Vajas József edzők vezetésével öt birkózónk indult harcba az érmes helyezésekért.

Az utolsó forduló előtt vezetnek a dunaszerdahelyiek!

2017.10.31

Vasárnap Dunaszerdahely adott otthont a kerületi diák birkózó liga fordulónak, amelyre 14 klub 175 versenyzője nevezett be. A Gaál Attila, Hakszer Tibor és Vajas József edzők vezette csapat nagyon jól szerepelt, összesen 10 első, 7 második és 4 harmadik...

Négy döntős, két szlovák bajnoki cím!

2017.10.15

Privigye városa adott otthont az idei diák kötöttfogású Szlovák bajnokságnak, amelyre 18 klub 95 versenyzője nevezett be. A Gaál Attila és Vajas József edzők vezette csapat összesen 4 érmet szerezett.

Öt érem a Polgármesteri kupán!

2017.10.08

A Marcelházi birkózó klub negyedik alkalommal rendezte meg a nagyszabású nemzetközi kötöttfogású birkózó versenyt Hetényben, amelyre 6 ország Szlovákia, Magyarország, Ausztria, Horvátország, Szerbia és Ukrajna csapatainak 139 birkózója lépett szőnyegre. A...

Oldalak