Back to top

A 2016/17-es idény: DAC U9

Publikálva: 2017, június 26 - 18:49
A legkisebb versenyben lévő csapatunk is másodikként zárta a bajnokságot, a 71 gólos Magyarics Erik pedig ezüstcipős lett. Szezonértékelés a DAC utánpótlásánál, tizedik rész.

A csapat mérlege: 12 mérkőzésen 8-0-4, 344:174-es gólarány, 24 pont

A legjobb góllövők a bajnokságban: Magyarics 71, Lancz 44, Varga 39

Pályára léptek a 2016/17-es idényben: Kosár Kristóf - Sántha Ábel, Šipula Martin, Fekete András, Magyarics Erik, Bögi Levente, Varga Kristóf, Bíró Attila, Somogyi Ákos, Majoros Dániel, Lancz Ádám, Raftik Áron, Végh Máté, Brašeň Sebastián, Gocoň Peter, Berkeš Filip

A stáb: Molnár Krisztián - vezetőedző, Majoros György - pályaedző, Bögi Ferenc - csapatvezető

Az edző értékelése - Molnár Krisztián: „Az egész szezon során az egyén individuális képességeinek fejlesztésére helyeztük a legnagyobb hangsúlyt az edzéseken és mérkőzéseken egyaránt. Nagyon pozitívan értékelem a játékosok edzésekhez (melyeket nagy számban látogattak) és bajnoki találkozókhoz való hozzáállását. Több tornán is részt vettünk Szlovákiában, Magyarországon és Csehországban is, ahol az adott országok legerősebb csapataival mérkőzhettünk. Az egész futballévet pozitívan értékelem, hiszen a játékosok folyamatosan fejlődtek, és a legnagyobb részük minden bizonnyal értékes tagja lesz az idősebb korosztályos együttesnek is. Végül nagy köszönet jár mindazoknak, akik részt vettek a csapat működésében, és a szülőknek, akik szintén hozzájárultak ahhoz, hogy az együttes folyamatosan javulhasson.”

Táblázat:

A-liga U9, nyugati B csoport, 2016/17

Forrás: fcdac.sk

 

Ezt már olvasta?

Cookies