Jelenlegi hely

Előadás

VándorLáss est

Képes élménybeszámoló Vándorboytól, aki 152 országban utazott stoppal hátizsákosként, 13 éven keresztül.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
Tetszőleges felajánlás formájában
jan 22

Cenzúra és öncenzúra

Vendég Máté Gábor, színész, rendező, a budapesti Katona József Színház igazgatója. Moderátor Dézsi Fruzsina, színikritikus. Közreműködik Gálffy József (gitár).

Helyszín: 
Buena Coffee House
Belépő: 
Ingyenes
jan 24

Kellenek-e kötelező olvasmányok?

A Felvidéki Olvasóklub szeretettel vár minden kedves irodalomkedvelőt januári találkozójára! Téma: Szükség van-e kötelező olvasmányokra? Milyen könyveket volna érdemes a fiatalok kezébe adni?

Helyszín: 
Csallóközi Könyvtár
jan 25

VándorLáss - Szőnyi Ferenc, a „racemachine”

A 2018-as év Szőnyi Ferenc számára a rekordok megdöntéséről szólt. 2017-es idején javítva júniusban ismét meghódította a Himaláját, augusztusban sikert aratott Svájcban majd Amerikába utazott, hogy mindössze nem egész 10 nap alatt teljesítsen egy tízszeres ironmant.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
Tetszőleges felajánlás formájában
feb 06

Válunk!

Nem lehet úgy tenni, mintha nem érintene sokakat a válás. Márciusi klubestünkön jogász, pszichológus és mediátor véleményeket meghallgatva és az ő tanácsaikat kikérve szeretnénk segítséget nyújtani ahhoz, hogy a válás a lehető legkevesebb rombolást vigye véghez egy széthulló kapcsolatban. Elengedés, düh, továbblépés, vagyonelosztás, közös gyerekek további nevelése úgy, hogy ne sérüljenek jobban, mint amennyire muszáj.

Helyszín: 
Buena Coffee House
már 22