Jelenlegi hely

Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium

A középiskolásoknak is becsengettek

2019.09.02

Szeptember 2-án Szlovákia egyik legnagyobb és legjobban felszerelt intézményében, a 62 éve működő dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában három osztálynyi elsős diák kezdhette meg tanulmányait farmergazdálkodás, lovaglás és lótenyésztés,...

Jutalomkirándulás a tanév végén

2019.07.01

Június 27-én a Vidékfejlesztési Szakközépiskola legaktívabb diákjai, valamint a karácsonyi díszítési verseny győztes osztálya, az I. D jutalomkiránduláson vettek részt.

Csornai kapcsolat

2019.06.26

Júniusban a Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában baráti látogatást tett a csornai Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója, tanárai és közel 50 tanulója.

Bejárták Tolnát, Baranyát

2019.05.25

Bejárták Tolnát, Baranyát - ez a mondás valóban érvényes a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakon tanuló első és negyedéves diákjaira, hiszen sokfelé megfordultak kétnapos osztálykirándulásuk során.

A költészet medveuniverzuma

2019.04.11

„A medvetársam, mondd akarsz-e lenni?“ címmel tartottak zenés-irodalmi előadást a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai a magyar költészet napja alkalmából.

Óriási siker egy színvonalas gasztronómiai versenyen

2019.04.04

Óriási sikert értek el a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakán tanuló diákjai az első ízben megrendezett Kukkonia Gastro Cup gasztronómiai versenyen. A három induló gasztronómiai szakemberjelölt közül kettő...

Kulináris csodák a városi tanítónapon

2019.03.30

Immáron második alkalommal tették a dunaszerdahelyi Városi Tanítónapot gasztronómiailag is felejthetetlenné a Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakon tanuló diákjai.

Petőfi napja a középiskolában

2019.03.15

Petőfi napja címmel zenés irodalmi műsorral emlékeztek meg az 1848. március 15-én kitörtött forradalomról a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai.

Ne legyen kultúra magyarság és magyarság kultúra nélkül

2019.01.22

Kodály Zoltán e gondolatát választották a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakkközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai a magyar kultúra napja alkalmából rendezett megemlékezésük mottójának. A nemzeti érzelmeket legjobban kifejező népének...

Sítúrán jártak a középiskolások

2019.01.18

Január 7-11. között a Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium elsős diákjai sítúrán vettek részt a Lazy pod Makytou (Láz) nevű síparadicsomban.

Nyár a télben

2018.12.30

Gigantikus évzáró gálával búcsúztatták a 2018-as kalendáriumi évet a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium diákjai.

Fogyatékkal élők napja a középiskolában

2018.12.05

Ötödik alkalommal hívták meg a Fogyatékkal élők napja alkalmából a dunaszerdehelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium diákjai a Mentálisan Sérülteket Segítő Társulás tagjait.

Oldalak