Jelenlegi hely

Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium

Fogyatékkal élők napja a középiskolában

2018.12.05

Ötödik alkalommal hívták meg a Fogyatékkal élők napja alkalmából a dunaszerdehelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium diákjai a Mentálisan Sérülteket Segítő Társulás tagjait.

Szakmai gyakorlat a császári Bécsben

2018.12.03

November végén a Vidékfejlesztési Szakközépiskola tanulói tanulmányi gyakorlaton vettek részt Ausztria fővárosában, Bécsben. Az elsős hotelakadémiások pedig tanulmányi kirándulás céljából kísérték el őket.

Adventi koszorúkészítő verseny

2018.12.02

Immáron ötödik alkalommal szervezték meg a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Sportgimnáziumban az adventi koszorúkészítő versenyt.

Idegenforgalmi és vendéglátóipari szakmai nap

2018.10.24

Ismét nagyszabású idegenforgalmi és vendéglátóipari szakmai nap részesei lehettek a Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjai. A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy a leendő szakemberek egyedi módon tájékozódjanak szakterületük újdonságairól, valamint...

Szakgyakorlat Komáromban

2018.10.09

Az elmúlt héten a Vidékfejlesztési Szakközépiskola szolgáltatások az idegenforgalomban – sportosztályos tanulói tanulmányi gyakorlaton vett részt Komáromban, ahová vonattal utaztak, így megfigyelve a vasúti közlekedés szolgáltatásait.

Nyelvek európai napján

2018.09.30

Szeptember 26-át az Európai Bizottság és az Európa Tanács nyilvánította a „Nyelvek európai napjának“. Ezen a napon ünnepeljük a nyelvi és kulturális sokszínűséget, ösztönözzük a diákokat, hogy életkoruktól függetlenül tanuljanak idegen nyelveket, hiszen...

Mezei futóversenyen bizonyítottak

2018.09.28

Bősön került megrendezésre a 2018-as mezei futóverseny járási fordulója (a középiskolások számára), ahol sikeresen szerepeltek a Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjai.

Ínycsiklandó és színpompás évfolyammunkák

2018.06.24

Pazar évfolyammunkáknak lehettek júniusban részesei a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari szakán tanuló diákok tanárai és szülei. Az öt évfolyamot magába ölelő irányzat növendékei minden év végén, így idén is tanúbizonyságot...

Pozsonyi tanulmányi gyakorlat

2018.05.31

A Vidékfejlesztési Szakközépiskola I.CR/B (regionális idegenforgalom menedzsere és szolgáltatások az idegenforgalomban) osztályok tanulói május 24-én tanulmányi gyakorlaton vettek részt Pozsonyban.

Szigetköz kincseivel ismerkedtek

2018.05.23

Május elején a Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjai tanulmányi gyakorlaton vettek részt, ami keretén belül meglátogatták a Lipóti Termál- és Élményfürdőt és a Szigetköz Kalandparkot Mosonmagyaróváron

“Vivat academia, Vivant professores”

2018.05.20

A fenti sorokat visszhangozták a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium falai a kilencven ballagó diákhimnuszát. Idén először öt osztály búcsúzott az alma matertől, tanáraiktól és diáktársaiktól.

Szakmai verseny anyák napja alkalmából

2018.05.07

A tavaly megrendezett első tematikus szakmai verseny sikerén felbuzdulva idén is versenyezni hívták a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakának növendékeit

Vers a lelke mindennek

2018.04.11

A fenti címmel zenés-irodalmi műsort tartottak a magyar költészet napja alkalmából a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Sportgimnáziumban.

Oldalak