Jelenlegi hely

Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium

Élményt adni jó

2019.12.13

A kölcsönös odafigyelés, az egymás iránti tolerancia jegyében karácsonyváró kreatív délelőttöt szerveztek a Mentális Sérülteket Segítő Társulás tagjai számára a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában.

Szakmai tapasztalatszerzés Budapesten

2019.11.14

Negyedik alkalommal vettek részt az Erasmus+ külföldi szakmai képzést támogató programjában a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakán tanulók.

Októberi nyár a magyar Toszkánában

2019.10.29

Őszi élmény- és gasztrotúrán vehettek részt a magyar Toszkánának is nevezett Káli-medencében a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola ötödéves vendéglátóipari tanulmányi szakon tanuló diákjai.

A középiskolásoknak is becsengettek

2019.09.02

Szeptember 2-án Szlovákia egyik legnagyobb és legjobban felszerelt intézményében, a 62 éve működő dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában három osztálynyi elsős diák kezdhette meg tanulmányait farmergazdálkodás, lovaglás és lótenyésztés,...

Jutalomkirándulás a tanév végén

2019.07.01

Június 27-én a Vidékfejlesztési Szakközépiskola legaktívabb diákjai, valamint a karácsonyi díszítési verseny győztes osztálya, az I. D jutalomkiránduláson vettek részt.

Csornai kapcsolat

2019.06.26

Júniusban a Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában baráti látogatást tett a csornai Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója, tanárai és közel 50 tanulója.

Bejárták Tolnát, Baranyát

2019.05.25

Bejárták Tolnát, Baranyát - ez a mondás valóban érvényes a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakon tanuló első és negyedéves diákjaira, hiszen sokfelé megfordultak kétnapos osztálykirándulásuk során.

A költészet medveuniverzuma

2019.04.11

„A medvetársam, mondd akarsz-e lenni?“ címmel tartottak zenés-irodalmi előadást a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai a magyar költészet napja alkalmából.

Óriási siker egy színvonalas gasztronómiai versenyen

2019.04.04

Óriási sikert értek el a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakán tanuló diákjai az első ízben megrendezett Kukkonia Gastro Cup gasztronómiai versenyen. A három induló gasztronómiai szakemberjelölt közül kettő...

Kulináris csodák a városi tanítónapon

2019.03.30

Immáron második alkalommal tették a dunaszerdahelyi Városi Tanítónapot gasztronómiailag is felejthetetlenné a Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakon tanuló diákjai.

Oldalak