Jelenlegi hely

Kiss Filip Ázsiában folytatja

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, július 25 - 13:14 | Sport
Szaúd-Arábiában folytatja pályafutását Kiss Filip, a dunaszerdahelyi születésű középpályás távozik a norvég Haugesund együttesétől.
Kiss Filip Ázsiában folytatja

Hétfőn délután végleg eldőlt, Kiss Filip távozik a norvég Haugesund együttesétől és két éves szerződést kötött a Szaúd-Arábiában szereplő Al-Ettifaq együttesével – közölte a norvég csapat. Eirik Pedal klubmenedzser elmondása szerint nehéz döntés volt elengedni a szlovákiai középpályást, de figyelembe vették a játékos kérését és az átigazolás anyagi feltételeit is.

Az Al-Ettifaq csapata kétszer nyerte meg a szaúdi bajnokságot, 1983-ban és 1987-ben és egyetlen szaúdi klubként nyerte meg az ázsiai Bajnokok Ligáját. Kiss Filip 2015-ben került a Haugesund csapatához, ahol 61 mérkőzésen lépett pályára. „Mielőtt elmennék, szeretnék elköszönni a Haugesund klubtól, ez volt életem legfontosabb döntése. Köszönettel tartozom a klub szurkolóinak, akik az első naptól kezdve szívesen fogadtak. Szintén köszönettel tartozok a klub dolgozóinak és a szakvezetésnek, fantasztikus munkát végeztek. Megtiszteltetés volt a csapat tagjának lenni.“ – köszönt el a norvég klubtól és a szurkolóitól Kiss Filip.

Forrás: sportolunk.sk

Címkék: Kiss Filip